Lumoudu — Vuodevaatteet

Tervetuloa pehmeään ja keveään Joutsen maailmaan.Täältä löydät artikkeleita ja kuvia lempeästä arjesta.

article.title

Lue, miksi sinunkin kannattaa nukkua untuvissa – Untuvatyynyt ja -peitot asiakkaidemme sanoin

Asiakkailta saamissamme palautteissa nousee usein esiin yksi kysymys: Miksi ostin vasta nyt?

He ovat hämmästyneitä untuvan antamasta hyvänolontunteesta sekä untuvapeittojen ja -tyynyjen positiivisesta vaikutuksesta unenlaatuun.

 ”Aivan paras peitto ikinä. Miksi ostin vasta nyt?” Juhani R.

 ”Aivan ihana - en käsitä miksi en ole hankkinut aikaisemmin!” Olga B.

”Ihanan kevyt, mutta kuitenkin niin lämmin. Miksi ihmeessä en ole aiemmin hankkinut untuvapeittoa?” Tuula H.

 ”Ihanan lämmin, mutta ei ollenkaan hiostava peitto. Uni parani. Olisi pitänyt vaihtaa untuvapeittoon jo kauan sitten.” Tuulikki E. 

 

Paina Lue Lisää lukeaksesi koko artikkelin.


Artikkelin tagit:
Lue lisää
article.title

Nuku terveellisesti viileässä, mutta älä palele!

Helposti palelevaa puistattaa ajatus makuuhuoneen lämpötilan laskemisesta. Yöpuulle käyminen hampaat kalisten ei vain tunnu houkuttelevalta. Paras lämpötila nukkumiselle on noin 18-19 astetta. Siitä huolimatta ei tarvitse palella. Viileän makuuhuoneen terveyshyödyt ovat kuitenkin kiistattomat, joten laske lämpötilaa ja satsaa lämpimään peittoon. Untuvapeiton alla suloinen pumpulinen lämpö ympäröi sinut nautinnollisen nopeasti, eikä vuoteen lämpeneminen kestä pitkään.

Viileä makuuhuone tukee unta ja terveyttä

Makuuhuoneen viileys on kehollesi selvä merkki levolle käymisestä ja rauhoittumisesta. Viileämmässä lämpötilassa aivoissa syntyy enemmän yöhormonia - melatoniinia, joka helpottaa nukahtamista ja syvässä unessa pysymistä.

Paina lue lisää lukeaksesi koko artikkelin.


Artikkelin tagit:
Lue lisää
article.title

Kesäunille untuvassa - luonnonmateriaalit eivät hiosta

Teksti: Jaana Sarpio

Hei oletko huomannut kesähelteillä, kuinka keinokuituiset vaatemateriaalit hiostavat sietämättömästi? Pakkasella taas akryyliset ja polyesteriset paidat ja housut liimautuvat epämiellyttävästi vartaloon sähköistyen niin, että tukka nousee pystyyn ja ovenkahvoihin tarttuminen pelottaa. Minä olen, ja ryhtynyt sen seurauksena suosimaan vaatteissa luonnonmateriaaleja kuten pellavaa, puuvillaa ja merinovillaa, koska ne yksinkertaisesti tuntuvat paremmilta ihoa vasten. Olen pitänyt itseäni materiaalitietoisena ihmisenä.

 

Paina Lue lisää lukeaksesi koko artikkelin.


Artikkelin tagit:
Lue lisää
article.title

Pehmeä paketti kovaan käyttöön - Lahjaksi luonnollisen hyvää unta

Teksti: Jaana Sarpio

Kuinka sydäntä lämmittävältä tuntuukaan juhlapäivänä sulkea rakas ihminen syleilyynsä, kun ilo läikähtelee välillänne. Silmät loistavat ja suupielet vetäytyvät hymyyn. Hyvä mieli saa olon keveäksi ja kosketus jää hehkumaan suloisesti iholle. Untuvan tuomassa tunteessa on jotain samaa. Se kietoo sinut kepeästi lämpöönsä, rentouttaa ja pehmeän kosketuksen tuoman hyvänolon tunteen muistaa pitkään. Aivan kuin halaus, eikö totta?

 


Artikkelin tagit:
Lue lisää
article.title

Joutsen untuvavuodevaatteet sopivat myös allergikolle

Joutsen on historiansa alusta lähtien kiinnittänyt erityistä huomiota untuvansa puhtauteen. Tänä päivänä Joutsenen untuvaa voidaankin pitää maailman puhtaimpana untuvana. Joutsen-vuodevaatteille on myönnetty Allergia-, Iho- ja Astmaliiton Allergiatunnus merkkinä tuotteiden puhtaudesta ja allergiaystävällisyydestä.

Joutsen puhdistaa vuodevaateuntuvansa patentoidulla, kolmivaiheisella menetelmällä, jossa pölyn lisäksi untuvasta poistuu kaikki ne valkuaisaineet, hilse ja rasva, jota untuvan kaltaisessa luonnontuotteessa on.

 


Artikkelin tagit:
Lue lisää