Lumoudu — Vuodevaatteet

Tervetuloa pehmeään ja keveään Joutsen maailmaan.Täältä löydät artikkeleita ja kuvia lempeästä arjesta.

article.title

Edistä omaa ja läheisten hyvinvointia vastuullisilla Black Friday -hankinnoilla

Black Friday -kampanjan aikana on mahdollista tehdä vastuullisia ja käytännöllisiä laatulöytöjä omaan arkeen ja läheisten lahjapaketteihin. Untuvan pehmeys ja lämpö, kun hurmaa kaikenikäiset. Untuvatuotteiden syleilyssä lihakset rentoutuvat ja tuntemus tallentuu lohdullisena ja ilahduttavana mieleen sekä kehoon.

Joutsen-tuotteet kulkevat omistajansa jokapäiväisessä elämässä vuosia, ehkä jopa vuosikymmeniä. Meidän toiveemme onkin, että Joutsen-tuotteen hankkiva henkilö ostaa harkiten, rakastuu untuvatakkiin, -peittoon tai -tyynyn ja haluaa pitää siitä hyvää huolta. Tuotteen pitkä käyttöikä pienentää sen hiilijalanjälkeä merkittävästi ja oikealla hoidolla Joutsen-tuote kestää hyvin pitkään.

Paina Lue lisää lukeaksesi koko artikkelin.


Artikkelin tagit:
Lue lisää
article.title

Yhteistyötä hanhien hyvinvoinnin tueksi

Joutsen on tehnyt jo vuosia yhteistyötä Anttolassa Saimaan rannalla sijaitsevan Hauhalan hanhifarmin kanssa. Virpi ja Antti Rantalaisen vuonna 1997 perustamalla tilalla hoidetaan suurella sydämellä kaikki tuotannon vaiheet alkaen hanhiemoista ja poikastuotannosta, haudontaan, kasvatukseen, rehujen valmistukseen, aina teurastukseen sekä lihanjalostukseen saakka. Ulkokasvatus ja teurastamo samassa pihapiirissä ovat eettisen toiminnan kulmakiviä.

 

Paina Lue lisää lukeaksesi koko artikkelin.


Artikkelin tagit:
Lue lisää
article.title

Petaa vastustamattoman kutsuva vuode!

Oletko ihaillut sisustuslehtien kauniita makuuhuoneita tai tyytyväisenä vastannut hotellivuoteen pehmeään kutsuun? Muutamalla helpolla muutoksella peruspetaamiseen, teet vuoteestasi toimivan, mukavan ja näyttävän.

Paina Lue lisää lukeaksesi koko artikkelin.


Artikkelin tagit:
Lue lisää
article.title

Parempaa unta kesäaikaan

Niin paljon kuin me päivällä nautimme kevään ja kesän tuomasta valosta ja lämmöstä, voivat ne aiheuttaa yöllä haasteita nukkumiselle. Valoisat illat pitävät meitä virkeänä pidempään ja nukkumaanmeno helposti viivästyy. Kesällä makuuhuoneen lämpötila saattaa nousta ja kuumuus häiritä nukkujaa. Hyvää unta voi tukea monin tavoin, mutta onneksi uni on laadultaan parempaa valoisaan vuodenaikaan.

Moni on varmasti huomannut, että keväällä ja kesällä unentarve vähenee pimeään vuodenaikaan verrattuna. Vaikka keskimääräinen ero yöunen pituudessa on vain 10 minuuttia, voi yksilöllinen vaihtelu olla hyvinkin suurta. Nukkumaanmeno siirtyy myöhäisemmäksi valoisten iltojen myötä, koska valo estää melatoniin erittymisen. Käpyrauhasen tuottama melatoniini on hämärähormooni, jota tarvitsemme nukahtaaksemme.

 

Paina Lue lisää lukeaksesi koko artikkelin.


Artikkelin tagit:
Lue lisää
article.title

Lue, miksi sinunkin kannattaa nukkua untuvissa – Untuvatyynyt ja -peitot asiakkaidemme sanoin

Asiakkailta saamissamme palautteissa nousee usein esiin yksi kysymys: Miksi ostin vasta nyt?

He ovat hämmästyneitä untuvan antamasta hyvänolontunteesta sekä untuvapeittojen ja -tyynyjen positiivisesta vaikutuksesta unenlaatuun.

 ”Aivan paras peitto ikinä. Miksi ostin vasta nyt?” Juhani R.

 ”Aivan ihana - en käsitä miksi en ole hankkinut aikaisemmin!” Olga B.

”Ihanan kevyt, mutta kuitenkin niin lämmin. Miksi ihmeessä en ole aiemmin hankkinut untuvapeittoa?” Tuula H.

 ”Ihanan lämmin, mutta ei ollenkaan hiostava peitto. Uni parani. Olisi pitänyt vaihtaa untuvapeittoon jo kauan sitten.” Tuulikki E. 

 

Paina Lue Lisää lukeaksesi koko artikkelin.


Artikkelin tagit:
Lue lisää