Käyttäjäsopimus

1. Sopimuksen osapuolet
2. Käyttöoikeus
3. Rekisteröityminen
4. Käyttäjän vastuut ja velvollisuudet
5. Henkilötietojen kerääminen ja käyttö
6. Tilaaminen
7. Tuotteiden hinnat
8. Maksut Paytrail Oyj:n kautta
9. Verkkopankit
10. Toimitus
11. Peruuttaminen ja palautus
12. Muutokset
13. Riitojen ratkaisu

 

1. Sopimuksen osapuolet
Tämä sopimus sisältää Joutsen Finland Oy:n (palvelun tarjoaja) ylläpitämän verkkopalvelun (palvelu) käyttöä koskevat ehdot. Käyttäessään palvelua, ostaessaan tuotteita palvelusta tai rekisteröityessään palveluun käyttäjä hyväksyy tästä sopimuksesta ilmenevät ehdot ja sitoutuu noudattamaan näitä ehtoja.Palvelun tarjoajan yhteystiedot: Joutsen Finland Oy , Pakkaskatu 6, 11120 RIIHIMÄKI. Y-tunnus FI0114317-7

2. Käyttöoikeus
2.1 Yksityiset kuluttajat
Palvelu on tarkoitettu Suomessa asuville yksityisille kuluttajille.
2.2 Yritykset
Myös yritykset voivat käyttää palvelua. Yrityksen tulee tilauksen yhteydessä ilmoittaa Y-tunnus. Kuluttajasuojalain mukainen palautusoikeus ei koske yritysasiakkaita.
2.3 Palvelun sisällön kaikki oikeudet kuuluvat palveluntarjoajalle.

3. Rekisteröityminen
3.1 Käyttäjä voi rekisteröityä palvelun käyttäjäksi täyttämällä rekisteröitymislomakkeen ja valitsemalla itselleen käyttäjätunnuksen sekä salasanan. Käyttäjä voi tilata tuotteita myös rekisteröitymättä.
3.2 Tilaamalla tuotteita käyttäjä vakuuttaa tutustuneensa näihin ehtoihin, hyväksyy ne ja sitoutuu noudattamaan niitä.
3.3 Rekisteröityminen on maksutonta.

4. Käyttäjän vastuut ja velvollisuudet
Käyttäjä vastaa kaikista hänen käyttäjätunnuksellaan ja salasanallaan tehdyistä tilauksista. Käyttäjä on vastuussa käyttäjätunnuksensa ja salasanansa salassapidosta.

5. Henkilötietojen kerääminen ja käyttö
5.1 Palveluntarjoaja vastaa käyttäjän antamien tietojen asianmukaisesta käsittelystä ja käyttäjän yksityisyydensuojan säilymisestä. Käyttäjän antamat tiedot tallennetaan palvelun tarjoajan asiakasrekisteriin. Tilauksen suorittamiseksi pakollisia tietoja ovat käyttäjän etunimi, sukunimi, lähiosoite, postitoimipaikka, puhelinnumero ja sähköpostiosoite.
5.2 Palvelun tarjoaja ei luovuta keräämiään henkilötietoja ulkopuolisille.
5.3 Asiakasrekisterin tietoja voidaan käyttää sähköisessä suoramarkkinoinnissa vain, jos käyttäjä on antanut tähän suostumuksensa.
5.4 Palvelun tarjoaja pidättää itsellään oikeuden luovuttaa käyttäjää koskevia tietoja viranomaisten käyttöön, mikäli käyttäjä on toiminut lain ja hyvän tavan vastaisesti.
5.5. Käyttäjällä on oikeus tarkistaa, muuttaa tai poistaa itseään koskevat tiedot asiakasrekisteristä.

6. Tilaaminen
6.1 Palvelusta tilatessa sitova kauppasopimus syntyy, kun palvelun tarjoaja lähettää käyttäjälle tilausvahvistuksen, jossa tuotteen saatavuus ja toimitusaika vahvistetaan.
6.2 Palvelun tarjoaja pidättää itsellään oikeuden olla hyväksymättä tilausta.

7. Tuotteiden hinnat
7.1 Tuotteen hinta on palvelun sivulla tuotetietojen yhteydessä näkyvä hinta.
7.2 Maksu on tilauskohtainen, ellei toisin mainita.
7.3 Palvelussa hinnat ilmoitetaan käyttäjälle euroissa (EUR).
7.4 Myytäessä ja kuljetettaessa tuotteita EU-maihin ilmoitetut hinnat sisältävät Suomen lainsäädännön sisältämän arvonlisäveron.
7.5 Myytäessä ja kuljetettaessa tuotteita EU-maiden ulkopuolelle tuotteen vastaanottaja vastaa paikallisista veroista, tullimaksuista ja muista näihin verrattavista kustannuksista.

8. Maksut Paytrail Oyj:n kautta
Mikäli haluat maksaa Paytrail Oyj:n maksutapojen kautta, Joutsen Finland Oy toimii ainoastaan tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja lisäksi toimittaa tuotteet ostajalle. Joutsen Finland Oy vastaa siis ainoastaan tuotteen markkinoinnista, toimituksesta sekä mahdollisten reklamaatioiden hoitamisesta. Voit tarpeen vaatiessa osoittaa reklamaation myös Paytrail Oyj:lle. Paytrail Oyj toimii  tuotteen myyjänä ja kauppa syntyy asiakkaan ja Paytrail Oyj:n välille. Myyjän vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. Paytrail Oyj on myös maksun saaja.

Paytrail Oyj, y-tunnus 2122839-7
Innova 2, Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 020 718 1830

9. Verkkopankit
Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksu- ja rahoituspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj ostaa maksusuorituksen ja tilittää sen kauppiaalle. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

10. Toimitus
10.1 Palvelun tarjoaja toimittaa myymänsä tuotteet käyttäjälle kolmannen osapuolen kanssa tekemänsä kuljetussopimuksen perusteella.
10.2 Kuljetuskustannukset lisätään tarvittaessa tilauksen hintaan.
10.3 Tuotteiden toimitusajat määräytyvät tuotekohtaiseti. Toimitusaika riippuu tuotteen saatavuudesta ja lähetyksen määränpäästä. Voimassa olevat toimitustavat ilmenevät kulloinkin palvelusta.
10.4 Palvelun tarjoaja ei vastaa ylivoimaisen esteen (force majure) aiheuttamista viivästymisistä tai viivästyneen toimituksen aiheuttamista välillisistä haitoista.
10.5 Palvelun tarjoaja varaa itselleen oikeuden toimittaa tilatut tuotteet eri lähetyksissä.
10.6 Palveluntarjoaja vastaa tuotteen häviämisestä tai rikkoutumisesta kuljetuksen aikana.

11. Peruuttaminen ja palautukset
11.1. Kuluttajalla on Suomen kuluttajasuojalain mukainen oikeus peruuttaa tilauksensa neljäntoista (14) päivän kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. Peruutusoikeus ei koske tuotteita, joita on muunneltu kuluttajan toiveiden mukaisesti.
11.2 Palautuksen ehtona on, että 1) tuote on käyttämätön 2) tuote on alkuperäisessä, myyntikuntoisessa pakkauksessa 3) tuote on vahingoittumaton. Lue lisää palautus -sivultamme.

12. Muutokset
12.1 Palveluntarjoaja pidättää itsellään oikeuden tehdä milloin tahansa muutoksia palvelussa.
12.2 Palveluntarjoaja voi myös muuttaa tämän sopimuksen ehtoja ilmoittamalla siitä palvelun välityksellä käyttäjälle. Käyttäjä hyväksyy tehdyt muutokset käyttämällä palvelua.

13. Riitojen ratkaisu
Kaikki tätä sopimusta koskevat erimielisyydet, joita ei voida neuvotteluteitse sopia, ratkaistaan Hyvinkään käräjäoikeudessa Suomen lainsäädännön mukaan.