Käyttäjäsopimus

1. Sopimuksen osapuolet
2. Käyttöoikeus
3. Rekisteröityminen
4. Käyttäjän vastuut ja velvollisuudet
5. Henkilötietojen kerääminen ja käyttö
6. Tilaaminen
7. Tuotteiden hinnat
8. Maksut Nets Oy:n kautta
9. Verkkopankit
10. Toimitus
11. Peruuttaminen ja palautus
12. Muutokset
13. Riitojen ratkaisu

 

 1. Sopimuksen osapuolet
  Tämä sopimus sisältää Joutsen Finland Oy:n (palvelun tarjoaja) ylläpitämän verkkopalvelun (palvelu) käyttöä koskevat ehdot. Käyttäessään palvelua, ostaessaan tuotteita palvelusta tai rekisteröityessään palveluun käyttäjä hyväksyy tästä sopimuksesta ilmenevät ehdot ja sitoutuu noudattamaan näitä ehtoja.

  Palvelun tarjoajan yhteystiedot: Joutsen Finland Oy , Petsamonkatu 83, 11120 RIIHIMÄKI. Y-tunnus FI0114317-7
 1. Käyttöoikeus
  2.1 Yksityiset kuluttajat
  Palvelu on tarkoitettu Suomessa asuville yksityisille kuluttajille.
  2.2 Yritykset
  Myös yritykset voivat käyttää palvelua. Yrityksen tulee tilauksen yhteydessä ilmoittaa Y-tunnus. Kuluttajasuojalain mukainen palautusoikeus ei koske yritysasiakkaita.
  2.3 Palvelun sisällön kaikki oikeudet kuuluvat palveluntarjoajalle.

 2. Rekisteröityminen
  3.1 Käyttäjä voi rekisteröityä palvelun käyttäjäksi täyttämällä rekisteröitymislomakkeen ja valitsemalla itselleen käyttäjätunnuksen sekä salasanan. Käyttäjä voi tilata tuotteita myös rekisteröitymättä.
  3.2 Tilaamalla tuotteita käyttäjä vakuuttaa tutustuneensa näihin ehtoihin, hyväksyy ne ja sitoutuu noudattamaan niitä.
  3.3 Rekisteröityminen on maksutonta.

 3. Käyttäjän vastuut ja velvollisuudet
  Käyttäjä vastaa kaikista hänen käyttäjätunnuksellaan ja salasanallaan tehdyistä tilauksista. Käyttäjä on vastuussa käyttäjätunnuksensa ja salasanansa salassapidosta.

 4. Henkilötietojen kerääminen ja käyttö
  5.1 Palveluntarjoaja vastaa käyttäjän antamien tietojen asianmukaisesta käsittelystä ja käyttäjän yksityisyydensuojan säilymisestä. Käyttäjän antamat tiedot tallennetaan palvelun tarjoajan asiakasrekisteriin. Tilauksen suorittamiseksi pakollisia tietoja ovat käyttäjän etunimi, sukunimi, lähiosoite, postitoimipaikka, puhelinnumero ja sähköpostiosoite.
  5.2 Palvelun tarjoaja ei luovuta keräämiään henkilötietoja ulkopuolisille.
  5.3 Asiakasrekisterin tietoja voidaan käyttää sähköisessä suoramarkkinoinnissa vain, jos käyttäjä on antanut tähän suostumuksensa.
  5.4 Palvelun tarjoaja pidättää itsellään oikeuden luovuttaa käyttäjää koskevia tietoja viranomaisten käyttöön, mikäli käyttäjä on toiminut lain ja hyvän tavan vastaisesti.
  5.5. Käyttäjällä on oikeus tarkistaa, muuttaa tai poistaa itseään koskevat tiedot asiakasrekisteristä.

 5. Tilaaminen
  6.1 Palvelusta tilatessa sitova kauppasopimus syntyy, kun palvelun tarjoaja lähettää käyttäjälle tilausvahvistuksen, jossa tuotteen saatavuus ja toimitusaika vahvistetaan.
  6.2 Palvelun tarjoaja pidättää itsellään oikeuden olla hyväksymättä tilausta.

 6. Tuotteiden hinnat
  7.1 Tuotteen hinta on palvelun sivulla tuotetietojen yhteydessä näkyvä hinta.
  7.2 Maksu on tilauskohtainen, ellei toisin mainita.
  7.3 Palvelussa hinnat ilmoitetaan käyttäjälle euroissa (EUR).
  7.4 Myytäessä ja kuljetettaessa tuotteita EU-maihin ilmoitetut hinnat sisältävät Suomen lainsäädännön sisältämän arvonlisäveron.
  7.5 Myytäessä ja kuljetettaessa tuotteita EU-maiden ulkopuolelle tuotteen vastaanottaja vastaa paikallisista veroista, tullimaksuista ja muista näihin verrattavista kustannuksista.

 7. Maksut Nets Oy:n kautta
  Mikäli haluat maksaa Nets Oy:n maksutapojen kautta, Joutsen Finland Oy toimii ainoastaan tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja lisäksi toimittaa tuotteet ostajalle. Joutsen Finland Oy vastaa siis ainoastaan tuotteen markkinoinnista, toimituksesta sekä mahdollisten reklamaatioiden hoitamisesta. Voit tarpeen vaatiessa osoittaa reklamaation myös Checkout Finland Oy:lle. Checkout Finland Oy toimii Nets Oy:n kautta tehtävissä maksuissa tuotteen myyjänä ja kauppa syntyy asiakkaan ja Checkout Finland Oy:n välille. Myyjän vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. Checkout Finland Oy on myös maksun saaja.

  Checkout Finland Oy, y-tunnus 2196606-6
  Pyhäjärvenkatu 5 C
  33200 TAMPERE
  Puhelin: 0800 552 010
 1. Verkkopankit
  Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksu- ja rahoituspalvelun toteuttaa Checkout Finland Oy (2196606-6) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Checkout Finland Oy ostaa maksusuorituksen ja tilittää sen kauppiaalle. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

 2. Toimitus
  10.1 Palvelun tarjoaja toimittaa myymänsä tuotteet käyttäjälle kolmannen osapuolen kanssa tekemänsä kuljetussopimuksen perusteella.
  10.2 Kuljetuskustannukset lisätään tarvittaessa tilauksen hintaan.
  10.3 Tuotteiden toimitusajat määräytyvät tuotekohtaiseti. Toimitusaika riippuu tuotteen saatavuudesta ja lähetyksen määränpäästä. Voimassa olevat toimitustavat ilmenevät kulloinkin palvelusta.
  10.4 Palvelun tarjoaja ei vastaa ylivoimaisen esteen (force majure) aiheuttamista viivästymisistä tai viivästyneen toimituksen aiheuttamista välillisistä haitoista.
  10.5 Palvelun tarjoaja varaa itselleen oikeuden toimittaa tilatut tuotteet eri lähetyksissä.
  10.6 Palveluntarjoaja vastaa tuotteen häviämisestä tai rikkoutumisesta kuljetuksen aikana.

 3. Peruuttaminen ja palautukset
  11.1. Kuluttajalla on Suomen kuluttajasuojalain mukainen oikeus peruuttaa tilauksensa neljäntoista (14) päivän kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. Peruutusoikeus ei koske tuotteita, joita on muunneltu kuluttajan toiveiden mukaisesti.
  11.2 Palautuksen ehtona on, että
  1) tuote on käyttämätön
  2) tuote on alkuperäisessä, myyntikuntoisessa pakkauksessa
  3) tuote on vahingoittumaton.

 4. Muutokset
  12.1 Palveluntarjoaja pidättää itsellään oikeuden tehdä milloin tahansa muutoksia palvelussa.
  12.2 Palveluntarjoaja voi myös muuttaa tämän sopimuksen ehtoja ilmoittamalla siitä palvelun välityksellä käyttäjälle. Käyttäjä hyväksyy tehdyt muutokset käyttämällä palvelua.

 5. Riitojen ratkaisu
  Kaikki tätä sopimusta koskevat erimielisyydet, joita ei voida neuvotteluteitse sopia, ratkaistaan Hyvinkään käräjäoikeudessa Suomen lainsäädännön mukaan.