Arvomme

Asiakas💙

Olemme olemassa asiakkaitamme varten. Haluamme yllättää positiivisesti, olla läsnä ja tehdä jokaisesta kohtaamisesta merkityksellisen.

Turvallinen

Emme tingi turvallisuudesta. Valmistamme turvallisia ja luotettavia tuotteita, joiden parissa työskentely on mukavaa. Olemme luotettava kumppani asiakkaillemme ja sidosryhmillemme. Turvallinen työilmapiiri luo välittömän ja rennon tekemisen meiningin.

Välittävä

Jokainen meistä on merkityksellinen. Ymmärrämme, että menestyksemme vaatii meidän kaikkien panosta ja vastavuoroista yhteistyötä. Välitämme asiakkaistamme, kumppaneistamme ja toisistamme. Meillä jokainen saa äänensä kuuluviin ja voi olla oma itsensä. Se tekee meistä vahvempia.

Vastuullinen

Toimimme vastuullisesti ja eettisiä periaatteita noudattaen, vaikka kukaan ei meitä valvoisi.

Otamme huomioon ympäristölliset, sosiaaliset ja taloudelliset vaikutukset päätöksissämme sekä edellytämme kaikilta kumppaneiltamme myös eläinten hyvinvoinnin turvaamista. Pyrimme toimimaan kestävästi ja edistämään kiertotaloutta tuotteidemme koko elinkaaren ajan.

Utelias

Innostumme uusista ajatuksista ja kannustamme jatkuvaan oppimiseen sekä luovaan kokeiluun. Jokainen kysymys, idea tai oivallus on askel kohti parempaa.

Joutsenen arvolupaus:

Mielihyvää ja elämää kestävää lämpöä perintönä sukupolvelta toiselle.