Pesu- ja korjauspalvelu

Joutsenella on Riihimäen tehtaalla oma pesu- ja korjauspalvelu Joutsen-untuvatuotteille. Huollamme mielellämme niin uudet kuin vanhatkin Joutsen-untuvapeitot, -tyynyt, -takit ja -makuupussit. Huomioithan, että korjattavan tuotteen tulee olla puhdas.

Voit toimittaa pestävän tai korjattavan tuotteen Joutsen-myymälöihin tai voit lähettää pestävät tai korjattavat tuotteet meille suoraan postitse.

Ohjeet pestävän tai korjattavan tuotteen lähetykseen postitse:

Huomioithan, että sinun tulee maksaa pestävän tai korjattavan tuotteen toimituskulut itse.

Pesu- ja korjauspalvelun toimitusosoite on: 

Joutsen Finland Oy
Pakkaskatu 6
11120 Riihimäki

Posti tarvitsee lähetyksen vastaanottajan puhelinnumeron lähetyksen saapumisilmoituksen toimitusta varten, puhelinnumero näille ilmoituksille on 044 421 6419.

Valitse lähetyksen toimituspaikaksi Postin toimipiste, ei automaattia.

Liitä paketin mukaan viesti jossa kerrot:

- mitä tuotteelle pitäisi tehdä: pestä vai korjata?
- yhteystietosi ja puhelinnumerosi, jotta voimme olla sinuun tarvittaessa yhteydessä
- osoitetietosi, johon lähetämme takaisin pestyt tai korjatut tuotteet

Lähetämme pestyn tai korjatun tuotteen takaisin sinulle Postin Postiennakolla, jolloin maksat tuotteen pesun tai korjauksen noutaessasi lähetyksen Postista. Myös toimituskulut lisätään pesun tai korjauksen hintaan. Toimituskulujen suuruus määräytyy lähetyksen painon ja koon mukaan.

Joutsen pesu- ja korjauspalveluiden pesuhinnasto ja korjaushinnasto

Lisätietoja huoltopalveluistamme voi tiedustella puhelimitse asiakaspalvelustamme 029-1805200 (arkisin klo 10–15) tai sähköpostitse info@joutsen.com

Uusi palvelu - Joutsen-takkien kausisäilytys

Olemme lanseeranneet uuden palvelun helpottamaan takkien kausisäilytystä. Voit nyt tuoda untuva- ja kevytuntuvatakkisi kausisäilytyspalveluun Joutsen-myymälään. Otamme takkeja vastaan 31.5. saakka.

Takki toimitetaan untuvatehtaalle, jossa me pesemme takin ja säilytämme sitä asianmukaisesti syksyyn saakka. Voit valita palautustoimituksen lähimpään Postin noutopisteeseen joko elokuulle (viikko 34) tai syyskuulle (viikko 38). Saat takin takaisin puhtaana ja kuohkeana - valmiina lämmittämään sinua syksyn saapuessa.

Palvelun hinta yhdeltä takilta on 69 €, joka sisältää pesun, säilytyksen ja toimituskulut. Kahdelta takilta säilytyshinta on 129 € ja kolmelta 189 €. Mikäli takki kaipaa muuta huoltoa kuten korjausta, sovitaan toimenpiteistä ja kustannuksista asiakkaan kanssa aina erikseen.

Lisätietoa palvelusta saat Joutsen-myymälän henkilökunnalta.

Pese ja huolla itse