Joutsen X Ninyes

Kierrätä Joutsen-takeillesi uusi elämä

Valmistamme korkeat laatuvaatimukset täyttäviä pitkäikäisiä Joutsen-untuvatuotteita kestävällä tavalla, ja haluamme auttaa pitämään huolta Joutsen-untuvatuotteista koko niiden elinkaaren ajan. Pitkän käyttöiän ansiosta tuotteiden hiilijalanjälki on pieni. Meille on tärkeää, että sinä voit antaa tarpeettomaksi käyneelle takille uuden elämän toisen käyttäjän yllä.

Joutsen Second Life

Voit nyt myydä käytetyt Joutsen-takkisi helposti eteenpäin ja saada kutakin kierrätyskelpoista tuotetta vastaan lahjakortin. Lahjakortin voit käyttää verkkokaupassa joutsen.fi tai Joutsen-myymälässä. Kierrätyskumppanimme on suomalainen Ninyes, joka on Euroopan ensimmäinen ja ainoa käytettyjen, vain vastuullisesti valmistettujen vaatteiden kauppapaikka. Ninyesistä löydät myös parhaat käytetyt Joutsen-tuotteet.

Lähetä käytetyt Joutsen-tuotteet Nineysille ja he hoitavat kaiken puolestasi. Sinun tarvitsee vain pakata ja lähettää tuotteet. Saat jokaisesta jälleenmyyntiin kelpaavasta Joutsen-tuotteesta 50–70 % sen arvioidusta myyntihinnasta. Saat lahjakortin käyttöösi pian, eikä sinun tarvitse odotella tuotteiden myyntiä. Helppoa, toimivaa ja nopeaa.

Mitä voin kierrättää?

KYLLÄ KIITOS:

Kaikki Joutsen-takit. Tuotteiden tulee olla ehjiä, puhtaita, siistejä ja jälleenmyyntikelpoisia.

EI KIITOS:

Likaiset, tahraiset, karvaiset, rikkinäiset, haalistuneet tai loppuun käytetyt Joutsen-tuotteet.

Miten homma toimii?

1. Tutustu lähetysohjeisiin ja täytä re-wear lomake Ninyes.fi-sivulla. Voit postittaa tuotteet Nineysille tai palauttaa ne heidän palautuspisteisiinsä.

2. Kun palautus on otettu vastaan ja käsitelty, saat sähköpostiisi viestin lähettämiesi tuotteiden hyvitysarvosta. Kun olet hyväksynyt hyvitysarvon, saat lahjakortin sähköpostiisi.

Saat lahjakortille hyvityksenä jokaisesta myyntiin kelpaavasta tuotteesta 50–70 % sen oletetusta myyntihinnasta. Voit käyttää lahjakortin joko Joutsenen-myymälässä tai verkkokaupassa joutsen.fi (uudet tuotteet) tai Ninyes-verkkokauppaan (käytetyt tuotteet). Saat lahjakortin noin kahden viikon kuluttua lähetyksestä. Lahjakortti on voimassa 12 kuukautta antopäivästä.

3. Parhaat käytetyt Joutsen-tuotteet löytyvät Ninyesin verkkokaupasta.

Kiitos kun kierrätät!