Lumoudu — Untuvatakit

Tervetuloa pehmeään ja keveään Joutsen maailmaan.Täältä löydät artikkeleita ja kuvia lempeästä arjesta.

article.title

Kevään 2020 uudet kevytuntuvatakit! Tietoa istuvuus- ja lämpöluokituksista

Uudet upeat kevytuntuvatakit houkuttelevat sinut ulos ja lenkkipoluille nauttimaan raikkaasta ilmasta ja auringon valosta. Vastuullisesti tuotettu puhdas untuva tekee näistä takeista lähes painottoman keveitä ja hemmottelevan pehmeitä. Tutustu mukaviin malleihin ja ihastu ihaniin väreihin!

Malliston lumoavat värit ovat heijastuksia luonnosta ja vuodenaikojen vaihtelusta. Väripaletista löytyy mielleyhtymiä rauhoittavaan metsään, lumoavaan siniseen hetkeen ja energiseen puolukanpunaiseen - Aina vakuuttavaa mustaa ja vaaleaa unohtamatta. Erilaiset tikkaukset, leikkaukset ja pituudet houkuttavat silmää ja kutsuvat koskettamaan ja sovittamaan.

Paina Lue Lisää lukeaksesi koko artikkelin.


Artikkelin tagit:
Lue lisää
article.title

Suunnittelijasiskokset Hammi ja Maikku Mettinen ovat kolmiulotteisuuden mestareita

Upeiden Joutsen-kevytuntuvatakkien suunnittelun takaa löytyvät muotisuunnittelijat Hammi ja Maikku Mettinen. Luovat siskokset saivat jo lapsuudenkodissaan ideoida ja toteuttaa omia mielikuviaan, sillä kodista löytyi tarvittavat koneet ja tarvikkeet. Tyttöjen isoisä ja kaksi isän veljeä olivat räätäleitä. Lapset saivat kokeilla ja sotkea, eikä heidän intoaan rajoitettu. Kiinnostus muotisuunnittelijan ammattiin tuli siis lähes verenperintönä ja kolmiulotteinen hahmotuskyky pääsi kehittymään varhain.

Uteliaisuuden säilyttäminen ympäröivää maailmaa kohtaan on ammatin menestyksekkään harjoittamisen edellytys. Suunnittelijoiden täytyy myös ymmärtää jatkuvasti käynnissä olevaa muutosta. On omattava erityinen kyky aistia uutta ja luoda tässä hetkessä tulevaisuutta. ”On ikään kuin nähtävä fiktioon”, kuvailee Maikku Mettinen.

Paina lue lisää lukeaksesi koko tarinan.


Artikkelin tagit:
Lue lisää
article.title

Mistä tunnistat laadukkaan untuvatakin?

On untuvatakkeja ja untuvatakkeja. On vanhanaikaisia paksuja, pöliseviä ja höyhentä pursuavia ja sitten on moderneja, istuvia ja muodikkaita laatutakkeja. 

Jälkimmäisten valmistaminen on taitolaji, jossa kokemus on valttia. Hyvälaatuisen untuvatakin hankinta on aina myös investointi tuleviin talviin. 

Mistä sitten erotat laadukkaan untuvatakin tusinatakista? Tee näin: 

  1. Kokeile untuvatäytettä. Laadukas untuvatäyte tuntuu kädessä pehmeältä, ei sisällä höyheniä ja palautuu nopeasti alkuperäiseen muotoonsa painettaessa. 
  1. Tarkista untuvan/höyhenen suhde täytteessä. Paras on 100% untuvatäyte...    Paina lue lisää lukeaksesi koko artikkelin.

Artikkelin tagit:
Lue lisää
article.title

Hyvä suunnittelu ja mitoitus untuvatakissa ei vain näy, sen ennen kaikkea tuntee

Joutsen-untuvatakkien koti ja juuret ovat Suomessa ja Skandinaviassa.

Puhtaus, luonto ja vuodenaikojen selkeä vaihtelu ovat keskeisiä suomalaisia ominaispiirteitä, jotka ovat aina toimineet Joutsen-takkien suunnittelun perustana.

Skandinaavinen selkeys ja ajattomuus suunnittelussa ja kaavoituksessa takaavat untuvatakillesi harvinaisen pitkän käyttöiän. Samat klassiset ominaisuudet otetaan takuulla tarkasti huomioon myös kaikissa materiaalivalinnoissa. Vuosikymmenten kokemuksella hioutuneen testausohjelman avulla selvitetään...

Paina lue lisää lukeaksesi koko artikkelin.


Artikkelin tagit:
Lue lisää