Huolehdi hyvin tuotteestasi

Untuvapeiton ja -tyynyn pesu ja hoito

Noudattamalla hoito-ohjetta varmistat untuvatuotteellesi pitkän käyttöiän. Pese ja tuuleta untuvatuote säännöllisesti, koska puhtaana ja raikkaana untuvatuote on parhaimmillaan. Untuvapeite olisi hyvä pestä vuosittain ja untuvatyyny useamminkin tarpeen mukaan. Untuvatyynyn päivittäinen pöyhiminen pitää täytteen kuohkeampana ja auttaa pidentämään pesuväliä.

PESUOHJE

Tarkista pesulämpötila ja noudata tuotteen pesuohjetta. Varmista, että tuote mahtuu koneen rumpuun ongelmitta. Kastele tuote läpimäräksi ennen pesua. Käytä mietoa, valkaisuaineetonta ja nestemäistä pesuainetta enintään 1/3 normaalista pesuainemäärästä. Suosittelemme Joutsen untuvashampoota. Älä käytä huuhteluainetta. Valitse ohjelma, jossa on runsas huuhtelu sekä tehokas ja pitkä linkous.

Tuotteen voi kuivata kuivausrummussa matalassa lämpötilassa, tai ilmavassa paikassa välillä käsin tuotetta pöyhien, kunnes untuvatäyte on täysin kuivunut. Kuivausrumpua käytettäessä on hyvä välillä pysäyttää ohjelma ja pöyhiä tuotetta käsin. Kuivumisaika vaihtelee suuresti tuotteesta riippuen. Kerrosrakenteisilla tyynyillä kuivumisaika on pisin. Rummussa kuivaus kestää muutaman tunnin ja käsin kuivatettuna pari vuorokautta.

Joutsen -untuvatuotteissa käytetään untuvatuotteille suunniteltuja erikoiskankaita. Kankaiden hengittävyydestä johtuen, saattaa kankaan läpi joskus tulla täytteen seassa olevia irtohaituvia. Ilmiö on pienessä määrin normaalia, eikä vaikuta tuotteen lämpimyyteen.

SÄILYTYS

Säilytä untuvatuote puhtaana huoneenlämmössä, kuivassa ja ilmavassa paikassa. Varmista, että tuote on kuiva ennen varastointia.

JOUTSEN PESU- JA KORJAUSPALVELU

Joutsenella on Riihimäen tehtaalla oma pesu- ja korjauspalvelu Joutsen-untuvatuotteille. Lue lisää pesu- ja korjauspalvelustamme.