Maksutavat Joutsen-verkkokaupassa

Verkkokauppamme joutsen.fi maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
www.paytrail.com

Verkkokauppa joutsen.fi toimii tuotteiden ja palveluiden markkinoijana sekä tuotteiden toimittajana asiakkaalle. Verkkokauppa huolehtii kauppaan liittyvistä lakisääteisistä sekä itse määrittelemistään muista velvoitteista.

Pankkimaksut

Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet. Voit maksaa Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, Oma Säästöpankin, Osuuspankin, POP-pankin, Säästöpankin, S-pankin ja Ålandsbankenin maksupainikkeilla. Tiliotteellasi maksunsaajana näkyy Paytrail Oyj, Paytrail välittää maksusi verkkokauppaamme. Verkkokaupasta sinut ohjataan suoraan omaan pankkiisi suorittamaan maksu turvallisesti.

Luottokorttimaksut

Voit maksaa verkkokaupassa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard-, Debit MasterCard- ja American Express -korteilla. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa - ja MasterCard SecureCode -todentamispalvelut. Paytrail näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää asiakkaan maksaman maksukorttimaksun suoraan kauppiaalle. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti suojatulla maksulomakkeella, eikä maksukortin tietoja tallenneta verkkokaupan järjestelmiin.

Mobiilimaksutavat

Mobiilimaksutavat Pivo, MobilePay ja Siirto ovat sovelluksessa toimivia palveluita, joilla voi maksaa verkko-ostoksia tilisiirtona tililtään tai korttimaksuna kortiltaan hyväksymällä maksun kyseisessä sovelluksessa. Pivolla onnistuvat lisäksi Siirto-maksut, jolloin maksun voi hyväksyä missä tahansa Siirtoa tukevassa sovelluksessa.

Pivon käyttöehdot ja MobilePayn ehdot.

Siirto-maksuihin sovellettavat ehdot: OP:n yleiset euromaksuehdot ja Siirto-palvelun käyttöehdot Nordealla.

Lasku- ja osamaksupalvelut

Lasku- ja osamaksupalveluita Paytrailin kautta tarjoavat OP Lasku ja Walley (Collector Bank). Walley tarjoaa lasku- ja osamaksuvaihtoehdon myös yritysasiakkaille, Walley Checkout B2B.

Luethan vielä rahoitusyhtiökohtaiset tarkemmat ehdot, jotka näet hyväksyessäsi maksun. Kun hyväksyt maksun, hyväksyt samalla rahoitusyhtiön ehdot.

Walley

Lisätietoa Walleyn yrityslaskusta
Walleyn yleiset lasku-, tililuotto- ja erämaksuehdot
Lue lisää: walley.fi

OP Lasku

OP lasku- ja osamaksutavan kuluttajaehdot
OP Lasku tuotetiedot

Laskut toimitetaan asiakkaalle suoraan laskuttajalta. Laskujen maksuaika ja laskun lähettämisen ajankohta vaihtelevat palveluntarjoajan mukaan. Tästä syystä voit saada laskun palveluntarjoajalta vasta kuukauden päästä ostostasi. Tutustu valitsemasi palveluntarjoajan käytäntöihin. Halutessasi lisätietoja laskustasi, sinun kannattaa olla yhteydessä suoraan joko Walleyn tai OP:n asiakaspalveluun. Lisätietoja Walleyn lasku- ja osamaksupalvelusta ja OP Lasku -palvelusta.

Joutsen-lahjakortit

Oletko saanut lahjaksi Joutsen-lahjakortin? Lahjakorttia voit käyttää maksutapana myös verkkokaupassa. Lahjakortin numerosarja tulee syöttää ostoskorissa sille varattuun laatikkoon. Lahjakortin voi käyttää osana maksusuoritusta, tai jos lahjakortin arvo ylittää ostosten arvon, jää kortille näiden erotus edelleen käytettäväksi.

Hyvitykset

Jos palautat tilaamasi tuotteen, teemme sinulle hyvityksen. Hyvitys kohdistuu aina samalle maksutavalle, jolla olet alkuperäisen tilauksen maksanut. Saat tehdystä hyvityksestä ilmoituksen sähköpostiisi verkkokaupastamme ja maksutavasta riippuen mahdollisesti myös Paytrailin järjestelmästä.