Maksutavat

 

Verkkokauppamme joutsen.fi maksupalvelut tarjoaa Checkout Finland Oy. Checkout on sinulle turvallinen maksutapa. Checkout Finland Oy:lla on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitostoimilupa. Palvelu on Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä ja Checkout Finland Oy on osa OP Ryhmää.

Checkout-maksunvälityspalvelu välittää maksusi verkkokauppiaalle. Jos tiliotteellasi tai luottokorttilaskullasi näkyy Checkout Finland Oy, on Checkout välittänyt maksusi.

Verkkokauppa joutsen.fi toimii tuotteiden ja palveluiden markkinoijana sekä tuotteiden toimittajana asiakkaalle. Verkkokauppa huolehtii kauppaan liittyvistä lakisääteisistä sekä itse määrittelemistään muista velvoitteista.

Pankkimaksut

Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet. Voit maksaa Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, Oma Säästöpankin, Osuuspankin, POP-pankin, Säästöpankin, S-pankin ja Ålandsbankenin maksupainikkeilla. Tiliotteellasi maksunsaajana näkyy Checkout Finland Oy, Checkout välittää maksusi verkkokauppaamme. Verkkokaupasta sinut ohjataan suoraan omaan pankkiisi suorittamaan maksu turvallisesti.

Luottokorttimaksut

Voit maksaa verkkokaupassa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -korteilla. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa - ja MasterCard SecureCode -todentamispalvelut. Checkout näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää asiakkaan maksaman maksukorttimaksun suoraan kauppiaalle. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti suojatulla maksulomakkeella, eikä maksukortin tietoja tallenneta verkkokaupan järjestelmiin.

Mobiilimaksutavat

Mobiilimaksutavat Pivo, MobilePay ja Siirto ovat sovelluksessa toimivia palveluita, joilla voi maksaa verkko-ostoksia tilisiirtona tililtään tai korttimaksuna kortiltaan hyväksymällä maksun kyseisessä sovelluksessa. Pivolla onnistuvat lisäksi Siirto-maksut, jolloin maksun voi hyväksyä missä tahansa Siirtoa tukevassa sovelluksessa.

Pivon käyttöehdot ja MobilePayn ehdot.

Siirto-maksuihin sovellettavat ehdot: OP:n yleiset euromaksuehdot ja Siirto-palvelun käyttöehdot Nordealla.

Lasku- ja osamaksupalvelut

Lasku- ja osamaksupalveluita Checkoutin kautta tarjoavat OP Osta laskulla ja Collector. Collector tarjoaa lasku- ja osamaksuvaihtoehdon myös yritysasiakkaille, Collector B2B Payments.

Luethan vielä rahoitusyhtiökohtaiset tarkemmat ehdot, jotka näet hyväksyessäsi maksun. Kun hyväksyt maksun, hyväksyt samalla rahoitusyhtiön ehdot.

OP:n lasku

OP:n lasku- ja osamaksutavan kuluttajaehdot

OP Osta laskulla -tuoteseloste

Collector

Collectorin yrityslaskun ehdot

Collector-tuoteseloste

Lue lisää: Collector.fi

Laskut toimitetaan asiakkaalle suoraan laskuttajalta. Laskujen maksuaika ja laskun lähettämisen ajankohta vaihtelevat palveluntarjoajan mukaan. Tästä syystä voit saada laskun palveluntarjoajalta vasta kuukauden päästä ostostasi. Tutustu valitsemasi palveluntarjoajan käytäntöihin. Halutessasi lisätietoja laskustasi, sinun kannattaa olla yhteydessä suoraan joko Collector Bankin tai OP:n asiakaspalveluun. Lisätietoja Collectorin lasku- ja osamaksupalvelusta ja OP Osta Laskulla -palvelusta.

Joutsen-lahjakortit

Oletko saanut lahjaksi Joutsen-lahjakortin? Lahjakorttia voit käyttää maksutapana myös verkkokaupassa. Lahjakortin kirjain- ja numerosarja tulee syöttää ostoskorissa sille varattuun laatikkoon. Lahjakortin voi käyttää osana maksusuoritusta, tai jos lahjakortin arvo ylittää ostosten arvon, jää kortille näiden erotus edelleen käytettäväksi.

Hyvitykset

Jos palautat tilaamasi tuotteen, teemme sinulle hyvityksen. Hyvitys kohdistuu aina samalle maksutavalle, jolla olet alkuperäisen tilauksen maksanut. Saat tehdystä hyvityksestä ilmoituksen sähköpostiisi verkkokaupastamme ja maksutavasta riippuen mahdollisesti myös Checkout Finlandin järjestelmästä.