Vaikea pestä ja hoitaa? Ei ole.

Untuvatakin pesu- ja hoito-ohjeet

Noudattamalla hoito-ohjetta varmistat untuvatakillesi pitkän käyttöiän. Pese ja tuuleta takkiasi säännöllisesti, koska puhtaana untuvatäytteen hienot ominaisuudet ovat parhaimmillaan. Untuvatakki olisi hyvä pestä vuosittain, tai tarvittaessa useamminkin. Pese mielummin liian usein kuin liian harvoin.

Untuvatakin pesuohje

Tarkista pesulämpötila ja noudata tuotteen pesuohjetta. Varmista, että takki mahtuu koneen rumpuun ongelmitta. Kastele tuote läpimäräksi ennen pesua. Käytä mietoa, valkaisuaineetonta ja nestemäistä pesuainetta enintään 1/3 normaalista pesuainemäärästä. Suosittelemme Joutsen untuvashampoota. Älä käytä huuhteluainetta. Valitse ohjelma, jossa on runsas huuhtelu sekä tehokas ja pitkä linkous.


Takin voi kuivata kuivausrummussa matalassa lämpötilassa, tai ilmavassa paikassa välillä käsin tuotetta pöyhien, kunnes untuvatäyte on täysin kuivunut. Kuivausrumpua käytettäessä on hyvä välillä pysäyttää ohjelma ja pöyhiä tuotetta käsin. Kuivumisaika vaihtelee suuresti tuotteesta riippuen. Rummussa kuivaus kestää muutaman tunnin ja käsin kuivatettuna pari vuorokautta.

Untuvatakkia pestessäsi käännä tuote nurin, sulje vetoketjut ja tarranauhat sekä irrota somisteet ennen pesua.

Joutsen -untuvatakeissa käytetään untuvatuotteille suunniteltuja erikoiskankaita. Kankaiden hengittävyydestä johtuen, saattaa kankaan läpi joskus tulla täytteen seassa olevia irtohaituvia. Ilmiö on pienessä määrin normaalia, eikä vaikuta tuotteen lämpimyyteen.

Säilytys

Säilytä takkiasi puhtaana huoneenlämmössä, kuivassa ja ilmavassa paikassa. Varmista, että tuote on kuiva ennen varastointia. 


 

Joutsen pesu- ja korjauspalvelu

Joutsenella on Riihimäen tehtaalla oma pesu- ja korjauspalvelu Joutsen-untuvatuotteille. Lue lisää pesu- ja korjauspalvelustamme.