Lumoudu

Tervetuloa pehmeään ja keveään Joutsen maailmaan.Täältä löydät artikkeleita ja kuvia lempeästä arjesta.

article.title

🌟 ENNI on Black Friday -tähtituote

Enni on yksinkertaisesti ihana untuvatakki - lämmin, kevyt ja kestävä. Sen pehmeä kaulus antaa kylmältä hyvän suojan, jota säädettävä huppu suloisesti täydentää. Takin helma lämmittää jalkoja ja pituuden ansiosta takki näyttää hyvältä myös hameen ja legginsien kanssa.

Paina Lue lisää lukeaksesi koko artikkelin.

Lue lisää
article.title

Joulun parhaat ja pehmeimmät lahjaideat

Kokosimme valikoimistamme ideoita taatusti arvostetuista ja halutuista lahjoista, jotka kestävät pitkään ja tukevat hyvinvointia. Anna läheisellesi lahjaksi hyvät unet tai iloa ulkoiluun Joutsen-untuvatuotteilla!

Varattaisiinko koko perheelle ylellinen matka höyhensaarille? 

Paina Lue lisää lukeaksesi koko artikkelin.

Lue lisää
article.title

Mistä tunnistat laadukkaan untuvatakin? - 7 hyvää vinkkiä

Untuvatakeissa on todellakin eroja. On paksuja, pöliseviä ja höyheniä pursuavia ja sitten on moderneja, istuvia ja mukavia. Jälkimmäisten valmistaminen on taitolaji, jossa kokemus on valttia.

Laadukkaan untuvatakin suunnittelu ja toteutus vaativat erityisosaamista, perehtyneisyyttä ja materiaalituntemusta. Sen vuoksi laatutakki maksaa halpatuotettua enemmän. Hyvälaatuisen untuvatakin hankinta on investointi, joka maksaa itsensä takaisin pitkän käyttöiän muodossa. 

Miten erotat laadukkaan untuvatakin tusinatakista ja varmistut siitä, että se sopii pohjoisen karuihin sääolosuhteisiin?

 Paina Lue lisää lukeaksesi koko artikkelin.

Artikkelin tagit:
Lue lisää
article.title

Syksy on pehmeä mielentila

Kun kesälle on jätetty haikeat jäähyväiset, ilma viilenee ja illat hämärtyvät, alkaa mieli hiljalleen sopeutua uuteen vuodenaikaan. Kynttilöitä sytyttäessään huomaa, että on turha haikailla valoisten kesäöiden perään. Koti näyttäytyy illan valossa kutsuvana ja lämpimänä. Hämyisestä tunnelmasta voi löytää kauniin seesteisyyden ja rauhan. Syksyn pimeys antaa meillekin luvan hieman hidastaa tahtia. On aika nauttia kotoilusta eli hyggeilystä ja rentoutua!

Paina Lue lisää lukeaksesi koko artikkelin.

Lue lisää
article.title

Kasva viisaaksi ja vahvaksi unen siivin!

Pienen lapsen päivät ovat täynnä uusia kokemuksia, joita työstetään samanaikaisesti kielellisen ja liikunnallisen kehityksen kanssa. Ei ihme, että lapset tarvitsevat paljon unta. Levollinen, riittävä uni auttaa lasta kasvamaan ja kehittymään, sillä kasvuun tarvittavaa hormonia erittyy juuri lapsen nukkuessa. Jokainen vanhempi tietää, että väsyneenä lapsi on usein kärttyinen ja keskittymiskyky on heikko - aivan kuten meillä aikuisillakin. 

Unen suojeleva supervoima

 Väsyneenä lapsi on alttiimpi onnettomuuksille ja tapaturmille, sillä univaje heikentää tarkkaavaisuutta sekä havainnointikykyä. Lapsen havainnointikyky liikenteessä kehittyy riittäväksi muutenkin vasta ala-asteen aikana. Koulumatkalle ei pientä tallaajaa siis mielellään väsyneenä lähetä...
 
Paina Lue lisää lukeaksesi koko artikkelin.
Lue lisää