Lumoudu

Tervetuloa pehmeään ja keveään Joutsen maailmaan.Täältä löydät artikkeleita ja kuvia lempeästä arjesta.

article.title

Lämmön- ja käyttötarpeen tiedostaminen auttaa onnistuneilla takkiostoksilla

Varmasti monessa perheessä on etenkin näin talvella hämmästelty perheenjäsenten välisiä eroja pukeutumisessa kodin sisätiloissa tai ulkoillessa pakkasessa. Siinä kun nainen vetää sohvalla ylleen villasukkaa ja -paitaa sekä Kulkuri-torkkupeittoa, mies tuskailee t-paidassa takasta hohkaavan lämmön määrää. Sama ilmiö näkyy myös ulkoillessa. Kykymme tuottaa lämpöä on yksilöllinen ja vaikuttaa lämmöntarpeeseemme.

Untuva- ja kevytuntuvatakin luonnollinen, kevyt ja suloinen lämpö syntyy untuvan sitoessa hahtuvaiseen olemukseensa ihmisen tuottaman lämmön. Ihmisen ja ympäröivän säätilaan väliin muodostuu pehmeä ja lämmin ilmakerros. Kokemukseen takin lämpimyydestä vaikuttaa kunkin ihmisen yksilöllinen kyky tuottaa lämpöä.

Paina Lue lisää lukeaksesi koko artikkelin.

Lue lisää
article.title

Kolme hyvän unen vuodevaatesarjaa

Valikoimamme pitää sisällään kolme vuodevaatemallistoa:
☁ hinta-laatusuhteeltaan erinomainen SUOJA,
☁ huippulaatuinen ja lempeä SYLI ja
☁ nautinnollisen ylellinen JALO.

 

Kaikkia vuodevaateitamme yhdistää turvallisuus, puhtaat luonnonmateriaalit ja pitkäikäisyys. Valitset sitten tuotteen mistä tahansa mallistosta, voit nukkua turvallisin mielin, sillä kaikille untuvapeitoillemme ja -tyynyille on myönnetty Allergia-, Iho- ja Astmaliiton Allergiatunnus. Se osoittaa vuodevaatteidemme untuva- ja höyhentäytteen olevan täysin puhdasta ja allergisoimatonta. Täytteen koostumus vaihtelee eri mallistoissa, mutta laatu ja puhtaus on kaikilla sama.

Paina Lue lisää lukeaksesi koko artikkelin.

Lue lisää
article.title

Uusi Jalo-mallisto, parhaat unesi ovat vielä näkemättä!

Kun JALO-untuvapeiton kuohkeus sulkee sinut ilmavaan lämpöönsä ja pää painuu pehmeälle hyvin muotoillulle untuvatyynylle, kehon valtaa välittömästi hyvän olon tunne ja rentous. JALO-vuodevaatteet siivittävät sinut levolliseen uneen ja nostavat nukkumismukavuutesi taivaisiin.

Paina Lue lisää lukeaksesi koko artikkelin.

Lue lisää
article.title

🌟 ENNI on Black Friday -tähtituote

Enni on yksinkertaisesti ihana untuvatakki - lämmin, kevyt ja kestävä. Sen pehmeä kaulus antaa kylmältä hyvän suojan, jota säädettävä huppu suloisesti täydentää. Takin helma lämmittää jalkoja ja pituuden ansiosta takki näyttää hyvältä myös hameen ja legginsien kanssa.

Paina Lue lisää lukeaksesi koko artikkelin.

Lue lisää
article.title

Joulun parhaat ja pehmeimmät lahjaideat

Kokosimme valikoimistamme ideoita taatusti arvostetuista ja halutuista lahjoista, jotka kestävät pitkään ja tukevat hyvinvointia. Anna läheisellesi lahjaksi hyvät unet tai iloa ulkoiluun Joutsen-untuvatuotteilla!

Varattaisiinko koko perheelle ylellinen matka höyhensaarille? 

Paina Lue lisää lukeaksesi koko artikkelin.

Lue lisää