Lumoudu

Tervetuloa pehmeään ja keveään Joutsen maailmaan.Täältä löydät artikkeleita ja kuvia lempeästä arjesta.

article.title

Kevään 2020 uudet kevytuntuvatakit! Tietoa istuvuus- ja lämpöluokituksista

Uudet upeat kevytuntuvatakit houkuttelevat sinut ulos ja lenkkipoluille nauttimaan raikkaasta ilmasta ja auringon valosta. Vastuullisesti tuotettu puhdas untuva tekee näistä takeista lähes painottoman keveitä ja hemmottelevan pehmeitä. Tutustu mukaviin malleihin ja ihastu ihaniin väreihin!

Malliston lumoavat värit ovat heijastuksia luonnosta ja vuodenaikojen vaihtelusta. Väripaletista löytyy mielleyhtymiä rauhoittavaan metsään, lumoavaan siniseen hetkeen ja energiseen puolukanpunaiseen - Aina vakuuttavaa mustaa ja vaaleaa unohtamatta. Erilaiset tikkaukset, leikkaukset ja pituudet houkuttavat silmää ja kutsuvat koskettamaan ja sovittamaan.

Paina Lue Lisää lukeaksesi koko artikkelin.


Artikkelin tagit:
Lue lisää
article.title

Lue, miksi sinunkin kannattaa nukkua untuvissa – Untuvatyynyt ja -peitot asiakkaidemme sanoin

Asiakkailta saamissamme palautteissa nousee usein esiin yksi kysymys: Miksi ostin vasta nyt?

He ovat hämmästyneitä untuvan antamasta hyvänolontunteesta sekä untuvapeittojen ja -tyynyjen positiivisesta vaikutuksesta unenlaatuun.

 ”Aivan paras peitto ikinä. Miksi ostin vasta nyt?” Juhani R.

 ”Aivan ihana - en käsitä miksi en ole hankkinut aikaisemmin!” Olga B.

”Ihanan kevyt, mutta kuitenkin niin lämmin. Miksi ihmeessä en ole aiemmin hankkinut untuvapeittoa?” Tuula H.

 ”Ihanan lämmin, mutta ei ollenkaan hiostava peitto. Uni parani. Olisi pitänyt vaihtaa untuvapeittoon jo kauan sitten.” Tuulikki E. 

 

Paina Lue Lisää lukeaksesi koko artikkelin.


Artikkelin tagit:
Lue lisää
article.title

Esittelyssä: Vuoden 2020 brändilähettiläs Tiiu Piret

Keski-Suomessa mäntymetsäisen kukkulan laella seisoo moderni puhdaslinjainen puutalo, jonka mustat seinät asettuvat saumattomasti ympäröivään metsämaisemaan. Suurista ikkunoista sekä laajoilta terasseilta aukeavat huikaisevat näkymät yli metsien ja kauniisti kimaltelevan järven. Pihalla juoksee onnellisena Chloe, rescue-koira, joka leikit lopetettuaan tassuttelee talon ovelle ja pyytää haukahtaen sisälle.

Talon sisustus on harmoninen ja niin pelkistetty, että sen luominen on vaatinut lujaa uskoa omiin valintoihin sekä rohkeutta niiden toteuttamiseen. Viehätys aitoihin luonnonmateriaaleihin ja maanläheisiin väreihin näkyy pienimmissäkin yksityiskohdissa, jopa rikkakihveli on puinen ja kaunis. Ei ole vaikea uskoa, että kyseessä on Suomen kaunein koti 2018. Talon ja sen sisustuksen on suunnitellut Tiiu Piret, Lainahöyhenissä-blogin kirjoittaja ja Joutsenen brändilähettiläs.

Paina Lue Lisää lukeaksesi koko artikkelin.

Lue lisää
article.title

Nuku terveellisesti viileässä, mutta älä palele!

Helposti palelevaa puistattaa ajatus makuuhuoneen lämpötilan laskemisesta. Yöpuulle käyminen hampaat kalisten ei vain tunnu houkuttelevalta. Paras lämpötila nukkumiselle on noin 18-19 astetta. Siitä huolimatta ei tarvitse palella. Viileän makuuhuoneen terveyshyödyt ovat kuitenkin kiistattomat, joten laske lämpötilaa ja satsaa lämpimään peittoon. Untuvapeiton alla suloinen pumpulinen lämpö ympäröi sinut nautinnollisen nopeasti, eikä vuoteen lämpeneminen kestä pitkään.

Viileä makuuhuone tukee unta ja terveyttä

Makuuhuoneen viileys on kehollesi selvä merkki levolle käymisestä ja rauhoittumisesta. Viileämmässä lämpötilassa aivoissa syntyy enemmän yöhormonia - melatoniinia, joka helpottaa nukahtamista ja syvässä unessa pysymistä.

Paina lue lisää lukeaksesi koko artikkelin.


Artikkelin tagit:
Lue lisää
article.title

Mari ja Mari – tavoitteena kaunis arki

”Juhla on ihanaa, mutta onnellisimpia ovat he, jotka löytävät onnen arjesta. Se tunne, kun jokin arkinen asia aiheuttaa päivittäistä mielihyvää, kuten kietoutuminen untuvankevyeen luottotakkiin”, toteavat Mari Talka ja Mari Mattila-Kämäräinen, menestynyt kaksikko Joutsen-talvitakkien suunnittelun takana. Heille jokaisen suunnitteluprosessin lähtökohtana on aina lopullinen tuotetta käyttävä asiakas.

Vastuullista, kestävää ja lähellä tuotettua

”Vastaiskuna halpatuotetulle pikamuodille, lähialueilla vastuullisesti tuotetut, pitkäikäiset vaatteet ovat taas arvossaan. Nettikaupat tekevät tuotteiden vertailusta helppoa. Tietoa tuotteista, brändeistä ja näiden tuotantopaikoista ja -tavoista löytyy”, kertovat alan hyvin tuntevat suunnittelijat. ”Kilpailu asiakkaista on myös koventunut ja kansainvälistynyt. Toisaalta aidot ja alkuperäiset brändit, kuten Joutsen, pääsevät paremmin esille”, he jatkavat.

Paina Lue lisää lukeaksesi koko tarinan sekä suunnittelijoiden vinkit takin valintaan.

Lue lisää