Lumoudu

Tervetuloa pehmeään ja keveään Joutsen maailmaan.Täältä löydät artikkeleita ja kuvia lempeästä arjesta.

article.title

Kuinka lämpimän takin valitsisin?

Untuva- ja kevytuntuvatakin valintaan vaikuttaa takin ulkonäön lisäksi oleellisesti sen lämpimyys. Lämmöntarve taas on meillä kaikilla yksilöllinen. Se riippuu suuresti omasta kyvystämme tuottaa lämpöä, jonka untuva sitoo itseensä ja sulkee meidät pehmeän lämpimään syleilyynsä. Olemme luoneet takeillemme lämpöluokituksen, jotta sinun olisi helpompi saada käsitys siitä, miten takin lämpimyys vertautuu muihin tuotteisiimme. Saat myös tietoa siitä mihin käyttötarkoituksiin olemme eri lämpöluokkia takkeja suunnitellessa ajatelleet.

Paina Lue lisää lukeaksesi koko artikkelin.


Artikkelin tagit:
Lue lisää
article.title

Parhaat lahjat kaikenikäisille

Ylioppilasjuhlat, valmistujaiset, rippijuhlat, häät, kihlajaiset, syntymäpäivät, tupaantulijaiset, ristiäiset ja nimiäiset; elämän varrelle mahtuu paljon tärkeitä juhlapäiviä, saavutettuja unelmia ja tavoitteita, joita on ihana juhlia yhdessä läheisten kanssa. Juhlat ovat monesti käännekohtia, joista lähdetään uusin eväin kohti tulevaa. Juhlatunnelmassa pirskahtelee usein lämmin ilo ja toivo.

Haluaisitko sinä olla se henkilö, jota päivänsankari kiittää ajatuksissaan juhlapäivän iltana, käydessään väsyneenä mutta onnellisena nukkumaan? Mitäpä jos antaisit hänelle lahjaksi pitkäikäisen Suomessa valmistetun untuvapeiton tai -tyynyn? Laadukas lahja on muisto juhlapäivästä, joka ilahduttaa saajaansa vuodesta toiseen. 

 

Paina Lue lisää lukeaksesi koko artikkelin.

Lue lisää
article.title

Parempaa unta kesäaikaan

Niin paljon kuin me päivällä nautimme kevään ja kesän tuomasta valosta ja lämmöstä, voivat ne aiheuttaa yöllä haasteita nukkumiselle. Valoisat illat pitävät meitä virkeänä pidempään ja nukkumaanmeno helposti viivästyy. Kesällä makuuhuoneen lämpötila saattaa nousta ja kuumuus häiritä nukkujaa. Hyvää unta voi tukea monin tavoin, mutta onneksi uni on laadultaan parempaa valoisaan vuodenaikaan.

Moni on varmasti huomannut, että keväällä ja kesällä unentarve vähenee pimeään vuodenaikaan verrattuna. Vaikka keskimääräinen ero yöunen pituudessa on vain 10 minuuttia, voi yksilöllinen vaihtelu olla hyvinkin suurta. Nukkumaanmeno siirtyy myöhäisemmäksi valoisten iltojen myötä, koska valo estää melatoniin erittymisen. Käpyrauhasen tuottama melatoniini on hämärähormooni, jota tarvitsemme nukahtaaksemme.

 

Paina Lue lisää lukeaksesi koko artikkelin.


Artikkelin tagit:
Lue lisää
article.title

Lämmön- ja käyttötarpeen tiedostaminen auttaa onnistuneilla takkiostoksilla

Varmasti monessa perheessä on etenkin näin talvella hämmästelty perheenjäsenten välisiä eroja pukeutumisessa kodin sisätiloissa tai ulkoillessa pakkasessa. Siinä kun nainen vetää sohvalla ylleen villasukkaa ja -paitaa sekä Kulkuri-torkkupeittoa, mies tuskailee t-paidassa takasta hohkaavan lämmön määrää. Sama ilmiö näkyy myös ulkoillessa. Kykymme tuottaa lämpöä on yksilöllinen ja vaikuttaa lämmöntarpeeseemme.

Untuva- ja kevytuntuvatakin luonnollinen, kevyt ja suloinen lämpö syntyy untuvan sitoessa hahtuvaiseen olemukseensa ihmisen tuottaman lämmön. Ihmisen ja ympäröivän säätilaan väliin muodostuu pehmeä ja lämmin ilmakerros. Kokemukseen takin lämpimyydestä vaikuttaa kunkin ihmisen yksilöllinen kyky tuottaa lämpöä.

Paina Lue lisää lukeaksesi koko artikkelin.

Lue lisää
article.title

Kolme hyvän unen vuodevaatesarjaa

Valikoimamme pitää sisällään kolme vuodevaatemallistoa:
☁ hinta-laatusuhteeltaan erinomainen SUOJA,
☁ huippulaatuinen ja lempeä SYLI ja
☁ nautinnollisen ylellinen JALO.

 

Kaikkia vuodevaateitamme yhdistää turvallisuus, puhtaat luonnonmateriaalit ja pitkäikäisyys. Valitset sitten tuotteen mistä tahansa mallistosta, voit nukkua turvallisin mielin, sillä kaikille untuvapeitoillemme ja -tyynyille on myönnetty Allergia-, Iho- ja Astmaliiton Allergiatunnus. Se osoittaa vuodevaatteidemme untuva- ja höyhentäytteen olevan täysin puhdasta ja allergisoimatonta. Täytteen koostumus vaihtelee eri mallistoissa, mutta laatu ja puhtaus on kaikilla sama.

Paina Lue lisää lukeaksesi koko artikkelin.

Lue lisää