Lumoudu

Tervetuloa pehmeään ja keveään Joutsen maailmaan.Täältä löydät artikkeleita ja kuvia lempeästä arjesta.

article.title

Untuvatakkeja 85 vuoden kokemuksella

Joutsen täyttää tänä vuonna 85 vuotta.

Ilahduttavan usein kuulemme asiakkailtamme tarinoita takeista, jotka ovat jo vuosikymmeniä vanhoja ja ovat saattaneet siirtyä myös sukupolvelta toiselle.

Olemme onnistuneet tavoitteessamme suunnitella ja valmistaa ajattomia ja pitkäikäisiä tuotteita. Ne ovat tuoneet teille hyvää oloa ja mieltä useita vuosia, jopa vuosikymmeniä. Tästä syystä nopeatempoinen vuosittain vaihtuva mallistoajattelu ei vain sovi meille.

Olemme siirtyneet sykliin, jossa julkaisemme vuorovuosin uudet untuva- ja kevytuntuvatakit rakastettujen ja pidettyjen takkien joukkoon.

 

Paina Lue lisää lukeaksesi koko artikkelin.


Artikkelin tagit:
Lue lisää
article.title

Yhteistyötä hanhien hyvinvoinnin tueksi

Joutsen on tehnyt jo vuosia yhteistyötä Anttolassa Saimaan rannalla sijaitsevan Hauhalan hanhifarmin kanssa. Virpi ja Antti Rantalaisen vuonna 1997 perustamalla tilalla hoidetaan suurella sydämellä kaikki tuotannon vaiheet alkaen hanhiemoista ja poikastuotannosta, haudontaan, kasvatukseen, rehujen valmistukseen, aina teurastukseen sekä lihanjalostukseen saakka. Ulkokasvatus ja teurastamo samassa pihapiirissä ovat eettisen toiminnan kulmakiviä.

 

Paina Lue lisää lukeaksesi koko artikkelin.


Artikkelin tagit:
Lue lisää
article.title

Petaa vastustamattoman kutsuva vuode!

Oletko ihaillut sisustuslehtien kauniita makuuhuoneita tai tyytyväisenä vastannut hotellivuoteen pehmeään kutsuun? Muutamalla helpolla muutoksella peruspetaamiseen, teet vuoteestasi toimivan, mukavan ja näyttävän.

Paina Lue lisää lukeaksesi koko artikkelin.


Artikkelin tagit:
Lue lisää
article.title

Kuinka lämpimän takin valitsisin?

Untuva- ja kevytuntuvatakin valintaan vaikuttaa takin ulkonäön lisäksi oleellisesti sen lämpimyys. Lämmöntarve taas on meillä kaikilla yksilöllinen. Se riippuu suuresti omasta kyvystämme tuottaa lämpöä, jonka untuva sitoo itseensä ja sulkee meidät pehmeän lämpimään syleilyynsä. Olemme luoneet takeillemme lämpöluokituksen, jotta sinun olisi helpompi saada käsitys siitä, miten takin lämpimyys vertautuu muihin tuotteisiimme. Saat myös tietoa siitä mihin käyttötarkoituksiin olemme eri lämpöluokkia takkeja suunnitellessa ajatelleet.

Paina Lue lisää lukeaksesi koko artikkelin.


Artikkelin tagit:
Lue lisää
article.title

Parhaat lahjat kaikenikäisille

Ylioppilasjuhlat, valmistujaiset, rippijuhlat, häät, kihlajaiset, syntymäpäivät, tupaantulijaiset, ristiäiset ja nimiäiset; elämän varrelle mahtuu paljon tärkeitä juhlapäiviä, saavutettuja unelmia ja tavoitteita, joita on ihana juhlia yhdessä läheisten kanssa. Juhlat ovat monesti käännekohtia, joista lähdetään uusin eväin kohti tulevaa. Juhlatunnelmassa pirskahtelee usein lämmin ilo ja toivo.

Haluaisitko sinä olla se henkilö, jota päivänsankari kiittää ajatuksissaan juhlapäivän iltana, käydessään väsyneenä mutta onnellisena nukkumaan? Mitäpä jos antaisit hänelle lahjaksi pitkäikäisen Suomessa valmistetun untuvapeiton tai -tyynyn? Laadukas lahja on muisto juhlapäivästä, joka ilahduttaa saajaansa vuodesta toiseen. 

 

Paina Lue lisää lukeaksesi koko artikkelin.

Lue lisää