Lumoudu

Tervetuloa pehmeään ja keveään Joutsen maailmaan.Täältä löydät artikkeleita ja kuvia lempeästä arjesta.

article.title

Nauti terveellisestä unesta viileässä lämpimän peiton alla!

Helposti palelevaa puistattaa ajatus makuuhuoneen lämpötilan laskemisesta. Yöpuulle käyminen hampaat kalisten ei vain tunnu houkuttelevalta. Paras lämpötila nukkumiselle on noin 18-19 astetta. Siitä huolimatta ei tarvitse palella. Viileän makuuhuoneen terveyshyödyt ovat kuitenkin kiistattomat, joten laske lämpötilaa ja satsaa lämpimään peittoon. Untuvapeiton alla suloinen pumpulinen lämpö ympäröi sinut nautinnollisen nopeasti, eikä vuoteen lämpeneminen kestä pitkään.

Viileä makuuhuone tukee unta ja terveyttä

Makuuhuoneen viileys on kehollesi selvä merkki levolle käymisestä ja rauhoittumisesta. Viileämmässä lämpötilassa aivoissa syntyy enemmän yöhormonia - melatoniinia, joka helpottaa nukahtamista ja syvässä unessa pysymistä.

Paina lue lisää lukeaksesi koko artikkelin.


Artikkelin tagit:
Lue lisää
article.title

Tunne edellä Naantaliin - Betoniviidakko kutsui Joutsenen kotiinsa asuntomessuille

Naantalin asuntomessujen kohde numero 8 on asukkaittensa näköinen koti, jonka rakennusprojektiin perhe lähti vahvasti tunne edellä, tietämättöminä ja perheen äidin sanoin "täysin rotsit auki". Rakkaus Naantaliin ja alueeseen syntyi kuitenkin ensisilmäyksellä. Tontilla pariskunnan vain valtasi vahva tunne siitä, että täällä he voisivat olla onnellisia. Kaunis ja tyyliltään minimalistinen lopputulos sopii nelihenkisen perheen elämäntyyliin. Balilla vietetyt ajanjaksot ja etenkin ihmiset siellä ovat opettaneet, että onnellisuus ei ole kiinni materiasta tai neliöiden määrästä.

Paina Lue lisää lukeaksesi koko jutun.

Lue lisää
article.title

Design from Finland -merkki Joutsen-untuva ja kevytuntuvatakeilla

Joutsen-takit edustavat vahvasti suomalaista muotoiluosaamista. Suomalaiset suunnittelijat suunnitelevat untuva- ja kevytuntuntuvatakit aina niiden käyttäjää ajatellen.

Design from Finland -merkkiä kantava tuote edesauttaa vastuullisuutta esimerkiksi kestävyyden, korjattavuuden, käytettävyyden tai materiaalivalinnan osalta.  Joutsen-untuvatakkien pitkäikäisyys on vuosikymmeniä palvelleiden takkien myötä jo käsite. Takit myös suunnitellaan niin, että ne ovat korjattavissa ja tarjoamme Joutsen-tuotteille pesu- ja korjauspalvelua. Nämä palvelut auttavat pidentämään entisestään tuotteiden käyttöikää.

Paina Lue lisää lukeaksesi koko artikkelin.

Lue lisää
article.title

Ostamme haahkan untuvaa

Kun haahkanaaras hautoo munia pesässään saaristossa, sen alavatsassa ja rinnassa kasvaa runsaana pehmeä ja lämmin untuva. Tällä untuvalla huolehtiva emo vuoraa pesän pitääkseen poikaset lämpimänä. Haahkan untuva on uskomattoman hienoa ja kevyttä. Luonto on suunnitellut haahkan untuvan niin, että untuvat tarttuvat tiiviisti toisiinsa, eivätkä lennä saaristotuulen mukana pois.

Haahkanuntuva on maailman eettisintä untuvaa, koska se kerätään pesistä lintujen pesinnän jälkeen. Keräämättä jäänyt untuva jää hyödyntämättä ja hajoaa luontoon. Sen kerääminen on kansantaloudellisesti erinomainen asia. Joutsen valmistaa haahkanuntuvasta Riihimäellä korkealaatuisia untuvatuotteita. 

Ostamme hylätyistä pesistä kerättyä haahkan untuvaa ja olemme laatineet ohjeet untuvan keräämiseen, käsittelyyn ja lähettämiseen. Tärkeintä on huolehtia siitä, ettei haahkojen pesintä häiriinny untuvan keräämisen vuoksi.

Paina Lue lisää tutustuaksesi ohjeisiin.

Lue lisää
article.title

Lämpöä, lepoa ja hemmottelua äidille

Äitienpäivää vietetään toukokuun toisena sunnuntaina. Lahjoita äidille aikaasi, kerro kuinka hänestä välität ja arvostat häneltä saamaasi rakkautta sekä huolenpitoa. Juhlapäivänä äidille voit antaa äidille lahjan, joka tarjoaa hänelle hieman hemmottelua, sopivasti lohdullista lämpöä ja paljon hyvää tekevää unta.

Kokosimme tuotteidemme joukosta parhaat lahjaideat äitienpäivään.

Paina Lue lisää tutustuaksesi lahjavinkkeihin.

Lue lisää