Lumoudu

Tervetuloa pehmeään ja keveään Joutsen maailmaan.Täältä löydät artikkeleita ja kuvia lempeästä arjesta.

article.title

Joutsen untuvavuodevaatteet sopivat myös allergikolle

Joutsen on historiansa alusta lähtien kiinnittänyt erityistä huomiota untuvansa puhtauteen. Tänä päivänä Joutsenen untuvaa voidaankin pitää maailman puhtaimpana untuvana. Joutsen-vuodevaatteille on myönnetty Allergia-, Iho- ja Astmaliiton Allergiatunnus merkkinä tuotteiden puhtaudesta ja allergiaystävällisyydestä.

Joutsen puhdistaa vuodevaateuntuvansa patentoidulla, kolmivaiheisella menetelmällä, jossa pölyn lisäksi untuvasta poistuu kaikki ne valkuaisaineet, hilse ja rasva, jota untuvan kaltaisessa luonnontuotteessa on.

 


Artikkelin tagit:
Lue lisää
article.title

Mistä tunnistat laadukkaan untuvatakin?

On untuvatakkeja ja untuvatakkeja. On vanhanaikaisia paksuja, pöliseviä ja höyhentä pursuavia ja sitten on moderneja, istuvia ja muodikkaita laatutakkeja. 

Jälkimmäisten valmistaminen on taitolaji, jossa kokemus on valttia. Hyvälaatuisen untuvatakin hankinta on aina myös investointi tuleviin talviin. 

Mistä sitten erotat laadukkaan untuvatakin tusinatakista? Tee näin: 

  1. Kokeile untuvatäytettä. Laadukas untuvatäyte tuntuu kädessä pehmeältä, ei sisällä höyheniä ja palautuu nopeasti alkuperäiseen muotoonsa painettaessa. 
  1. Tarkista untuvan/höyhenen suhde täytteessä. Paras on 100% untuvatäyte...    Paina lue lisää lukeaksesi koko artikkelin.

Artikkelin tagit:
Lue lisää
article.title

Hyvä suunnittelu ja mitoitus untuvatakissa ei vain näy, sen ennen kaikkea tuntee

Joutsen-untuvatakkien koti ja juuret ovat Suomessa ja Skandinaviassa.

Puhtaus, luonto ja vuodenaikojen selkeä vaihtelu ovat keskeisiä suomalaisia ominaispiirteitä, jotka ovat aina toimineet Joutsen-takkien suunnittelun perustana.

Skandinaavinen selkeys ja ajattomuus suunnittelussa ja kaavoituksessa takaavat untuvatakillesi harvinaisen pitkän käyttöiän. Samat klassiset ominaisuudet otetaan takuulla tarkasti huomioon myös kaikissa materiaalivalinnoissa. Vuosikymmenten kokemuksella hioutuneen testausohjelman avulla selvitetään...

Paina lue lisää lukeaksesi koko artikkelin.


Artikkelin tagit:
Lue lisää