Hyvä suunnittelu ja mitoitus untuvatakissa ei vain näy, sen ennen kaikkea tuntee

Untuvatakit
Hyvä suunnittelu ja mitoitus untuvatakissa ei vain näy, sen ennen kaikkea tuntee

Joutsen-untuvatakkien koti ja juuret ovat Suomessa ja Skandinaviassa.

Puhtaus, luonto ja vuodenaikojen selkeä vaihtelu ovat keskeisiä suomalaisia ominaispiirteitä, jotka ovat aina toimineet Joutsen-takkien suunnittelun perustana.

Skandinaavinen selkeys ja ajattomuus suunnittelussa ja kaavoituksessa takaavat untuvatakillesi harvinaisen pitkän käyttöiän. Samat klassiset ominaisuudet otetaan takuulla tarkasti huomioon myös kaikissa materiaalivalinnoissa.

Vuosikymmenten kokemuksella hioutuneen testausohjelman avulla selvitetään kaikkien materiaalien käyttöominaisuudet, kestävyys, pesunkesto, untuvanpitävyys ja soveltuvuus kovaankin pakkaseen.

Siksi Joutsen-untuvatakkien laatu on tunnettu jo vuosikymmeniä äärimmäisen korkeatasoisena - ulos ei koskaan päästetä mitään keskeneräistä tai keskinkertaista.

Untuvatakkien kaavoitus on todellinen taitolaji, johon olemme todella panostaneet viime vuosina.

Hyvä kaavoitus ei vain näy päälle päin harmonisena tyylikkyytenä, sen ennen kaikkea tuntee jo ensisovituksella kun lasket uuden takin harteillesi.

 Sanotaan, että “laatu tunnistaa laadun” - muutkin näkevät, että Joutsen-untuvatakin käyttäjänä arvostat ajatonta laatua ja todistat sitä valinnoillasi.

Näistä kaikista syistä johtuen Joutsen-untuvatakki ei ole vain yksi untuvatakki muiden joukossa, vaan sen edistyksellisen suunnittelun, mitoituksen ja perusteellisen työstön ennen kaikkea tuntee päällään. Siinä tunnet Joutsenen vuosikymmeniä pitkien perinteiden kohtaavan nykyaikaisen suunnittelun hyvin luontevalla tavalla, joka sulautuu arkeesi tyylikkään vaatteen muodossa.