Jotain aivan uutta, Huoleton kesäheinä -mallisto

Untuvatakit
Jotain aivan uutta, Huoleton kesäheinä -mallisto

Joutsen lanseeraa keväällä 2024 Huoleton Kesäheinä -malliston, joka pitää sisällään kolme kevytuntuvatakkia, jotka on suunniteltu kesään ja sisäpukeutumiseen. Malliston tuotteet ovat kesän riemastuttavimmat kameleontit. Ne tallentuvat kuviin kesäfestareilla ja terasseilla, herkistävät vieraat ylioppilaan tai kesämorsiamen yllä ja tuovat kesän lämmön mukanaan ilmastoituun toimistoon.

Joutsen Lootus kevytuntuvatakki

Lootus osana rentoa ja mukavaa vapaa-ajan asua. 

Tuotteiden nimet – Lootus, Lupiini ja Vuokko henkivät kauneutta, elinvoimaa ja iloa kesästä. Malliston väreistä löytyy herkkyyttä, räväkkyyttä ja klassisuutta harmonisiin yhdistelmiin tai väreillä leikittelyyn. Painoton takki yllä kesäriennoissa askel on kevyt ja huoleton, tanssitpa sitten suosikkiartistisi tahtiin tai juokset nauraen illan viimeiseen junaan. Juhlapukeutumiseen ne tuovat uutta pehmeää glamouria. Arjessa Vuokkoa, Lupiinia ja Lootusta voi käyttää neuletakkien tapaan kotona ja töissä.

Joutsen Vuokko kevytuntuvatakki

Vuokko kanelin sävyssä on helppo yhdistää muihin väreihin.

Untuva mielletään talven ja kylmän vuodenajan lämmittäjäksi sen ylivertaisen lämmönsitomiskyvyn ansiosta. Vuodevaatteet ovat osoittaneet, että untuva on hengittävyytensä ja keveytensä ansiosta mainio materiaali myös lämpimään aikaan. Huoleton kesäheinä -malliston tuotteiden kangas on ultrakevyttä mikrokuitupolyamidia ja täyte 100-prosenttista puhdasta, vastuullisesti tuotettua untuvaa. Yhdistelmä on hengittävä, painoton ja suloisen pehmeä.

Vietä kanssamme rento ja huoleton kesä!

 

LOOTUS

Joutsen Lootus kevytuntuvatakki

LOOTUS on ultrakevyt lyhyt untuvajakku, joka sopii kelle tahansa, ympäri vuoden sekä ulko- että sisäpukeutumiseen. Ilmeeltään klassisen simppeli takki muuntuu asun ja asusteiden avulla monenlaisiin kokonaisuuksiin ja tilanteisiin baletista toimistoon ja urheilukatsomoon. Yhdistä juhlavasti tyllihameeseen tai pue rennosti college-asun ja tennareiden kanssa. Kangas on ultrakevyttä mikrokuitupolyamidia ja täyte 100-prosenttista puhdasta untuvaa. Yhdistelmä on hengittävä, painoton ja suloisen pehmeä. Saatavilla kaksi sävyä upea teräs ja herkkä flamingo. Nepparikiinnitys.

 

LUPIINI

Joutsen Lupiini ultralight kevytuntuvatakki

LUPIINI on ultrakevyt ja unelmanpehmeä untuvabolero, joka viimeistelee tyylikkäästi juhla-asun, mutta on korvaamaton lämmike myös festareilla ja terassilla. Tuo Lupiinilla juhlapukeutumiseesi uutta pehmeää glamouria tai yhdistä se lomalla rennosti farkkushortseihin ja t-paitaan. Romantikko näkee Lupiinin morsiamella osana hääpäivän asua. Täysin uusi ihana tuote, jossa vajaamittainen kauniisti levenevä hiha ja nepparikiinnitys. Saatavilla kaksi sävyä pehmeä kaneli ja herkkä flamingo.

 

VUOKKO

Joutsen Vuokko ultralight kevytuntuvatakki

Ultrakevyt, ohut, pitkä ja pehmeä VUOKKO-kevytuntuvatakki on vilukissan aarre. Voit käyttää sitä villatakin tapaan viilenevässä illassa tai sisäpukeutumisessa. Se tuntuu hyvältä myös alustakkina villakangastakin tai kuori- ja sadetakin kanssa. Se muuntuu asun ja asusteiden avulla monenlaisiin fiiliksiin ja asukokonaisuuksiin. Luo siisti rento tyyli farkkujen ja korkkareiden kanssa tai säväytä yhdistämällä vihreänomenan värinen Vuokko vaaleanpunaiseen. Takissa on nepparikiinnitys ja taskut löytyvät vaakasaumasta. Saatavilla kolme sävyä pehmeä kaneli, upea teräs ja pirteä vihreäomena.

 

Huoleton kesäheinä -mallisto julkaistaan toukokuussa.