Huolto, korjaus ja kiertotalous

Joutsen-untuvatuotteet suunnitellaan ja valmistetaan kestäviksi ja pestäviksi. Hyvä huolto pidentää tuotteiden käyttöikää ja säilyttää tuotteen ainutlaatuiset ominaisuudet. Haluamme opastaa ja auttaa asiakkaitamme untuvatuotteiden oikeassa hoidossa.

Tuotteen mukana asiakas saa aina hoito-ohjeet, niin kivijalkamyymälässä kuin verkkokaupassa asioidessaan. Joutsen-untuvatuotteet voi pestä kotona pesukoneessa, mutta tarjoamme niille myös pesupalvelua. Pesua kaipaavan tuotteen voi jättää kätevästi lähimpään myymälään tai lähettää suoraan tehtaalle.

Pitkäikäiset tuotteemme suunnitellaan niin, että ne on mahdollista myös korjata. Tehtaalla toimiva korjauspalvelu vaihtaa rikkoutuneet osat ja paikkaa tyylikkäästi reiät pidentäen näin tuotteiden käyttöikää. Mitä pidempään tuotetta käytetään, sen pienempi sen hiilijalanjälki on.

Tehdäksemme Joutsen-takkien kierrättämisen mahdollisimman helpoksi asiakkaillemme, teemme yhteistyötä suomalaisen Ninyesin kanssa. Ninyes on käytettyjen, vain vastuullisesti valmistettujen vaatteiden kauppapaikka. Ninyesistä löydät myös parhaat käytetyt Joutsen-tuotteet. Lue lisää yhteistyöstämme Ninyesin kanssa.

Kun Joutsen-untuvatuote on tiensä päässä tai itselle tarpeeton, sen voi tuoda Joutsen-myymälään kierrätettäväksi. Annamme tuojalle kiitokseksi 25 prosentin alennukseen oikeuttavan kierrätyssetelin mahdollisen uuden normaalihintaisen tuotteen hankintaan. Kierrätysseteli on voimassa yhden vuoden setelin päiväyksestä. Vielä korjaus- ja käyttökelpoiset takit kunnostamme second hand -myyntiin, jotta ne voivat jatkaa tarinaansa uuden käyttäjän yllä. Mahdollisuuksia kierrätysuntuvan käsittelyyn ja käyttöön kartoitamme parhaillaan.

Joutsen-takit säilyttävät hyvin arvonsa ja ne ovat haluttuja myös erilaisissa second hand -kaupoissa.

Joutsen pesu- ja korjauspalvelu

Joutsenella on Riihimäen tehtaalla oma pesu- ja korjauspalvelu Joutsen-untuvatuotteille. Huollamme mielellämme niin uudet kuin vanhatkin Joutsen-tuotteet.

Untuvashampoo 250 ml - Joutsen - moniväri
Untuvashampoo 250 ml - Joutsen -

Untuvashampoo 250 ml

26 Arvostelua
Normaalihinta 18,90 €
Tarjoushinta 18,90 € Normaalihinta
Joutsen Vaatelaastari® -paikka untuvatakeille - Joutsen -
Joutsen Vaatelaastari® -paikka untuvatakeille - Joutsen -

Joutsen Vaatelaastari® paikka untuvatakeille

12 Arvostelua
Normaalihinta 24,95 €
Tarjoushinta 24,95 € Normaalihinta