Joutsen-kevytuntuvatakit

Iloa ulkoiluun!

Joutsen-kevytuntuvatakki on paras valinta viileään päivään. Näissä takeissa on hyvä olla ja liikkua eri vuodenaikoina.

Vastuullisesti valmistetut Joutsen-kevytuntuvatakit ovat monikäyttöisiä, ajattomia ja pitkäikäisiä ja ne soveltuvat työhön ja vapaa-aikaan, arkeen ja juhlaan, ulkoliikuntaan ja kaupungille.

Voit pestä takit itse kotona pesukoneessa ohjeiden mukaan tai toimittaa takin Riihimäen tehtaalla toimivan pesupalvelun käsiin. Pesupalvelun yhteydessä Riihimäen tehtaalla toimii myös korjauspalvelu, jossa paikataan reiät taitavasti, vaihdetaan vetoketjut sekä suoritetaan myös muut Joutsen-untuvatuotteiden korjaustyöt.

Keveys, pehmeys ja hengittävä lämpö, jota ei voi sanoin kuvailla. - Sinun täytyy kokea mukavuus itse.

Kuinka lämpimän takin valitsen?

Untuva- ja kevytuntuvatakin valintaan vaikuttaa takin ulkonäön lisäksi oleellisesti sen lämpimyys. Lämmöntarve taas on meillä kaikilla yksilöllinen. Olemme luoneet takeillemme lämpöluokituksen, jotta sinun olisi helpompi saada käsitys siitä, miten takin lämpimyys vertautuu muihin tuotteisiimme.

Pidä hyvää huolta Joutsen-takistasi

Suunnittelijasiskokset Hammi ja Maikku Mettinen ovat kolmiulotteisuuden mestareita

Untuvatakit

Suunnittelijasiskokset Hammi ja Maikku Mettinen ovat kolmiulotteisuuden mestareita

Upeiden Joutsen-kevytuntuvatakkien suunnittelun takaa löytyvät muotisuunnittelijat Hammi ja Maikku Mettinen. Luovat siskokset saivat jo lapsuudenkodissaan ideoida ja toteuttaa omia mielikuviaan, sillä kodista löytyi tarvittavat koneet ja tarvikkeet. Tyttöjen isoisä ja kaksi isän veljeä olivat räätäleitä. Lapset saivat kokeilla ja sotkea, eikä heidän intoaan rajoitettu. Kiinnostus muotisuunnittelijan ammattiin tuli siis lähes verenperintönä ja kolmiulotteinen hahmotuskyky pääsi kehittymään varhain.

...