Kevytuntuvatakki vai untuvatakki?

Kevytuntuvatakit valmistetaan untuvatakkeja kevyemmistä kankaista, niissä ei ole vuorta ja niissä on vähemmän untuvaa kuin untuvatakissa. Ne ovat keveitä, vettä ja tuulta hyvin hylkiviä, monikäyttöisiä ja suunniteltu viileisiin päiviin. Kevytuntuvatakki on kätevä ottaa mukaan minne menetkin, sillä se pakkautuu helposti pieneen tilaan. Kevytuntuvatakit soveltuvat hyvin kaikkeen ulkoiluun sekä autoiluun, shoppailuun, terassielämään, kesäteatteriin, matkailuun ja työhön, jossa joutuu toisinaan olemaan säiden armoilla. Kevytuntuvatakkien lämpöluokitus on verkkokaupassa merkitty luokituksella o/ooo.

Untuvatakit on suunniteltu talvesta nauttimiseen. Niissä on erillinen vuori ja kylmältä suojautuminen on otettu paremmin huomioon tuotteen suunnittelussa. 100-prosenttinen untuvatäyte hyödyntää kehon luovuttaman lämmön ja muodostaa ainutlaatuisen lämpimän, hengittävän ja kevyen eristekerroksen ihmisen ja vallitsevan säätilan välille. Untuvatakit on suunniteltu  talviolosuhteisiin kentänlaidalle, bussipysäkeille, ulkoiluun, työmatkoille ja muihin talvisiin rientoihin. Untuvatakkien lämpöluokitus on verkkokaupassa merkitty luokituksella ooo/ooo.

Yllämainittujen lisäksi valmistamme nykyään myös "välikausitakkeja", jotka sijoittuvat lämpimyydeltään kevytuntuvatakkien ja untuvatakkien väliin. Ne on valmistettu samoista keveistä kankaista kuin kevytuntuvatakit ja ilman vuorta, mutta niissä käytetty untuvamäärä on suurempi. Näiden takkien lämpöluokitus on verkkokaupassa merkitty luokituksella oo/ooo. Löydät nämä takit kevytuntuvatakkien joukosta.