Mikä on Joutsen-tuotteiden untuvatäytteen kantokyky?

UNTUVA
Jotkut pohjoismaiset valmistajat käyttävät untuvan laatuerotteluun omaa kantokykyluokitustaan. Kantokyky ei kuitenkaan ole alalla laajemmin käytössä oleva luokittelutapa. Joutsen ei tästä syystä ilmoita tuotteissaan kyseistä lukua. Käytämme vain parhaita eurooppalaisia untuva/höyhenlaatuja, joissa ”kantokyky” on aina paras mahdollinen.

Markkinoilla näkee luokituksia, joissa kantavimmiksi ilmoitetut laadut päättyvät joko lukuun 10 tai 12. Me vastaamme siitä, että asiakas voi Joutsen-tuotteen ostaessaan olla varma, että on valinnut huippulaatuista untuvaa ja höyhentä sisältävän tuotteen. Esimerkiksi yli 90 % untuvaa sisältävät täytelaatumme saisivat aina korkeimman mahdollisen arvon ja itse asiassa ylittäisivät sen, sillä ainutlaatuisen jalostusprosessimme ansiosta untuvatäytteen laatu paranee alkuperäisestä merkittävästi, kun puhdistamme siitä pölyn ja muut epäpuhtaudet pois.

Hyvälaatuisen untuvatäytteen laadun voi myös itse tuntea. Puristamalla untuvatäytettä kasaan voi nähdä kuinka nopeasti se palautuu alkuperäiseen muotoonsa.