Design from Finland -merkki Joutsen-untuva ja kevytuntuvatakeilla

Design from Finland -merkki Joutsen-untuva ja kevytuntuvatakeilla

Joutsen-takit edustavat vahvasti suomalaista muotoiluosaamista. Suomalaiset suunnittelijat suunnitelevat untuva- ja kevytuntuntuvatakit aina niiden käyttäjää ajatellen. Design from Finland -merkki taas on luotettava suomalaisen muotoilun osoittaja ja tekee suomalaisen muotoiluosaamisen näkyväksi. Merkki on osoitus siitä, että tuotteen ammattimaiseen muotoiluun on panostettu ja muotoilun merkitys tuotteiden arvonmuodostuksessa on erityisen suuri. 

Design from Finland -merkkiä kantava tuote edesauttaa vastuullisuutta esimerkiksi kestävyyden, korjattavuuden, käytettävyyden tai materiaalivalinnan osalta.  Joutsen-untuvatakkien pitkäikäisyys on vuosikymmeniä palvelleiden takkien myötä jo käsite. Takit myös suunnitellaan niin, että ne ovat korjattavissa ja tarjoamme Joutsen-tuotteille pesu- ja korjauspalvelua. Nämä palvelut auttavat pidentämään entisestään tuotteiden käyttöikää.

Joutsen miesten kevytuntuvatakkki

Joutsen on suomalainen perheyritys, jonka pääkonttori sijaitsee Riihimäellä. Design from Finland -merkin saaneen yrityksen pääkonttorin tuleekin aina sijaita Suomessa. Yrityksen toiminnan ja valmistuksen tulee olla vastuullista, luoda työpaikkoja Suomeen ja tukea työntekijöiden osaamista, hyvinvointia ja yhdenvertaisuutta.

Joutsen Blanka untuvatakki

Design from Finland -merkin käyttöoikeuden myöntää kolmeksi vuodeksi kerrallaan hakemusten perusteella alan asiantuntijoista koottu puolueeton Design from Finland -merkin toimikunta. Merkin käyttöoikeuteen vaadittavat tiedot tarkistetaan yrityksiltä vuosittain. Design from Finland -merkin käyttöoikeus on voimassa kolme täyttä kalenterivuotta ja käyttöoikeus tulee uusia kolmen vuoden välein.

Joutsen Koski untuvatakki

Design from Finland -merkkiä hallinnoi Suomalaisen Työn Liitto, joka tekee työtä suomalaisen työn arvostuksen puolesta. Liitto kannustaa valitsemaan työtä Suomeen.