Black Friday on takin ostajan joulu!

Untuvatakit
Joutsen Black Friday Special Venla-untuvatakki

Vuoden 2022 Black Friday -kampanjassa tulemme hemmottelemaan takin ostajia kolmella supertarjouksella, muiden aletuotteiden lisäksi. 

Jo totuttuun tapaan olemme suunnitelleet ja valmistaneet Black Friday Special -tuotteen. Tämän lisäksi toimme uudelleen tuotantoon pienen erän menneiden vuosien eniten myytyä ja takaisin kaivattua kevytuntuvatakkia. Ja kirsikkana kakun päällä teimme poistotarjouksen kevytuntuvatakista, jota ei tulla enää valmistamaan lisää. 

Jos siis olet haaveillut pitkäikäisen ja vastuullisesti valmistetun Joutsen-takin hankinnasta, Black Fridayn aikaan kannattaa olla kuulolla. Joutsen-kevytuntuvatakit ja untuvatakit on tehty kestämään aikaa, käyttöä, katseita ja pesua. Voit pestä takit itse kotona pesukoneessa ohjeiden mukaan tai tuoda takin lähimpään Joutsen-myymälään toimitettavaksi Riihimäen tehtaan pesupalvelun osaaviin käsiin. 

Tarjoamamme huoltopalvelut koko Joutsen-untuvatuotteen eliniäksi eivät pääty tähän. Joutsen-takit on tehty kestäviksi, mutta myös korjattaviksi. Riihimäen tehtaalla toimii Joutsen-untuvatuotteiden korjauspalvelu, joka taitavasti paikkaa reiät, vaihtaa vetoketjut ja suorittaa monet muut korjaustyöt. 

Joutsen-takit ovat monikäyttöisiä luottotakkeja, jotka kulkevat mukana käyttäjiensä arjessa ja juhlassa - vuosikausia, jopa vuosikymmeniä. 

Joutsen Black Friday Special -tuote Venla

Venla on Black Friday Special -tuote, joka sopii loistavasti vaihteleviin talvisäihin. Pitkä, lämmin ja kevyt takki on miellyttävän hengittävä leutoina päivinä ja suloisen suojaava tuulisella tai kylmällä ilmalla. Pehmeä pystykaulus suojaa niskaa ja kaulaa. Kiinteässä hupussa on kiristysmahdollisuus. Suoralinjainen takki sulkeutuu kaksisuuntaisella vetoketjulla ja painonappikiinnityksellä. Edessä on kaksi vetoketjullista taskua ja sisäpuolelta löytyy povitasku. Takin täyte on 100-prosenttista vastuullisesti tuotettua untuvaa. Koot XS–2XL. Venlaa on valmistettu kolmessa herkullisessa värissä: mustatorvisieni, karpalo ja variksenmarja.

 

Joutsen Bring-Back Black Friday Linda-kevytuntuvatakki

Bring-Back -yllätystuote on Linda, menneiden vuosien myydyin kevytuntuvatakki, jota valmistimme asiakkaiden toiveesta erän vuoden 2022 Black Friday -kampanjaan. Lindan jujuna on kaksisuuntainen vetoketju, joka kulkee aivan hupun yläreunaan saakka. Vinoruututikkaus pienenee kivasti takin yläosaa kohti, muodostaen vyötärön yläpuolelle sydänkuvioiden rivin. Lindan a-linjainen silhuetti näyttää upealta erimallisilla vartaloilla. Takki on keveyden ja notkeuden ansiosta mukava lenkillä, mutta näyttävyytensä ja pituutensa vuoksi toimii myös business- ja juhlapukeutumisessa. Takin täyte on 100-prosenttista vastuullisesti tuotettua untuvaa. Koot XS–3XL. Lindaa on valmistettu myös kolmessa sävyssä: aina tyylikäs musta ja sinistä rakastavat suomalaiset voivat valita kahden eri sinisen sävyn väliltä omaan makuunsa sopivamman. 

Joutsen Black Friday -poistotuote Hely-kevytuntuvatakki

Malliston supertarjous on Hely-kevytuntuvatakki. Hely-kevytuntuvatakissa untuvan keveys ja pehmeys yhdistyvät makeanpitkään bomber-malliin. Hieman polven yläpuolelle ulottuvassa helmassa ja hihansuissa on kiinteä resorimainen kuminauhakiristys, joka kaventaa takkia kivasti ja pitää lämpimän ilman tallessa. Vyötäröltä takaa, takin sisältä, löytyy kiristysmahdollisuus, jolla voit muokata takin mallia kapeammaksi. Tämä takki on yksinkertaisesti upea! Hyödynnä mittataulukkoa löytääksesi oikean koon. Hely on malliltaan erilainen kuin muut Joutsen-takit. Se on yläosasta istuva ja alaosastaan reilu.

 

Tuotteet ja hinnat julkaistaan torstaina 24.11.2022 klo 9.00.Joutsen Black Friday

Malta vielä hetki...