Missä Joutsen-untuvatakit valmistetaan?

UNTUVATAKIT

Untuvatakin valmistus on monivaiheinen ja monenlaista erityisosaamista vaativa prosessi. Made in -merkintä määräytyy yksin ompelupaikan perusteella ja kertoo vain osan tekstiilituotteen alkuperästä.

Joutsen-untuva ja -kevytuntuvatakit suunnitellaan Suomessa, suomalaisten suunnittelijoiden toimesta. Myös tuotekehitys ja kaavoitus tehdään Suomessa yhteistyössä Joutsenen Viron tehtaan kanssa. Materiaalihankinnat tehdään Suomessa ja Suomesta, jos niitä vain on saatavilla. Takkien täyte on aina omalla tehtaallamme ainutlaatuisen puhtaaksi pestyä untuvaa. Suomessa tehdyn työn osuus tuotteen kokonaiskustannuksista on yli 50 prosenttia.

Untuvatakit valmistetaan ammattilaistemme toimesta omassa nykyaikaisessa tehtaassamme Virossa, Märjamaalla.

Ostamme tarpeen mukaan alihankintana ompelutyötä kiinalaisilta kumppaniyrityksiltä, jotka ovat saman tyyppisiä pienehköjä perheyrityksiä kuin me. Vierailemme näissä yrityksissä useita kertoja vuodessa. Kaikki nämä takit tarkistetaan ja viimeistellään Riihimäellä laatustandardiemme mukaisesti. Valmistuspaikasta riippumatta laatuvaatimukset ovat aina yhteneväiset kaikille Joutsen-takeille.

Olemme ylpeitä omasta tehtaastamme ja osaavista työntekijöistä Virossa sekä muodostamistamme yhteistyökumppanuuksista Kiinassa, jossa on tällä hetkellä paras ja viimeisin konekanta ja korkea osaaminen teollisessa vaatteiden valmistuksessa.