Hyvää unta ja luksusta arkeen.

Yksi hyvä on parempi kuin tusina huonoja.

Joutsen-tuotteet kulkevat omistajansa jokapäiväisessä elämässä vuosia, ehkä jopa vuosikymmeniä. Meidän toiveemme onkin, että Joutsen-tuotteen hankkiva henkilö ostaa harkiten, rakastuu untuvatakkiin, -peittoon tai -tyynyn ja haluaa pitää siitä hyvää huolta. Tuotteen pitkä käyttöikä pienentää sen hiilijalanjälkeä merkittävästi ja oikealla hoidolla Joutsen-tuote kestää hyvin pitkään.

Asiakkaidemme rakastama Kulkuri ❤️

Kulkuri-torkkupeitto on saanut asiakkailtamme kaikkein eniten ihastuneita viiden tähden tuotearvioita. Monikäyttöinen Kulkuri on paitsi paras päiväunikaveri sohvalla, myös huoleton ja pieneen tilaan pakkautuva reissaajan luottoystävä.

Syli-vuodevaatteet

Suosittu Syli-mallisto on vuodevaatevalikoimamme perusta, näitä tuotteita me Joutsen-perheen jäsenet suosittelemme omille ystävillemme. Syli-untuvapeittoja valmistetaan viittä eri lämpöluokkaa, yhden hengen peittoja sekä tuplapeittoja, jotta voit löytää juuri sinulle sopivan peiton. Syli-untuvatyynyt tarjoavat sinulle arjen yläpuolelle nostavaa ylellisyyttä, rentoutumista ja nautinnollista lepoa.

Lapsille vain parasta

Lasten ja vauvojen Joutsen-untuvapeitot ja -tyynyt valmistetaan puhtaista luonnonmateriaaleista. Merkiksi unituotteiden turvallisuudesta, niille on myönnetty Allergia-, Iho- ja Astmaliiton Allergiatunnus. Kuohkeat vuodevaatteet houkuttelevat pienen hellästi unille ja luonnonmateriaalien hengittävyyden ansiosta uni on levollisempaa. Joutsen-untuvapeitot ja tyynyt on helppo pestä tarpeen tullen kotona pesukoneessa, ja ne ovat pesun jälkeen aivan yhtä ihania kuin uutena.