Toimitukset

Toimitusajat

Joutsen.fi -verkkokaupasta tilaat laadukkaat untuvatuotteet helposti ja nopeasti valitsemaasi noutopisteeseen tai suoraan kotiisi toimitettuna. Toimitamme tilaamasi tuotteet 2–4 arkipäivän kuluessa tilauksestasi. Ruuhka-/sesonkiaikoina toimitusajoissa saattaa olla muutoksia.

Lähetämme kaikki tilauksesi tuotteet yhdellä kertaa. Jos tilaukseesi sisältyy tuote, jonka toimituksessa on viivettä, odotamme sen valmistumista ennen tilauksen lähettämistä. Poikkeavasta toimitusajasta kerromme aina tuotteen omalla tuotesivulla tuotetekstissä tai olemme sinuun henkilökohtaisesti yhteydessä. 

Joutsen.fi -verkkokaupasta saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen, kun tilauksesi on vastaanotettu ja toimitusvahvistuksen kun pakettisi on lähtenyt. Toimitusvahvistuksen mukana saat seurantatunnuksen jolla voit seurata tilauksesi etenemistä. Mikäli et saa tilausvahvistusta sähköpostiisi heti tilauksen lähettämisen jälkeen, ota yhteyttä Joutsenen asiakaspalveluun sähköpostitse joutsenshop@joutsen.com tai  puhelimitse 029-180 5200 (arkisin klo 10–15).

Toimituskulut

Tarjoamme ilmaisen Matkahuollon kuljetuksen (Lähellä-paketti) tilauksellesi, kun tilauksesi loppusumma ylittää 50 euroa.

Postin toimituksissa ja kaikissa alle 50 euron tilauksissa toimitusmaksu riippuu valitsemastasi toimitustavasta:

Matkahuolto Lähellä-paketti - hinta 4,90 €
Matkahuolto Kotijakelu - hinta 6,90 €
Toimitus Postin noutopisteeseen - hinta 5,90 €
Postin kotiinkuljetus - hinta 8,90 €

Toimitustavat

Joutsen.fi -verkkokauppa toimittaa kaikki myymänsä tuotteet Suomessa Matkahuollon tai Postin välityksellä. Toimitamme tilauksia vain Suomeen ja toistaiseksi emme voi toimittaa tilauksia Ahvenanmaan maakuntaan. Verkkokauppasivuilla mainitut toimitustavat koskevat vain toimituksia Joutsen.fi -verkkokaupasta. Voit valita tilauksellesi tarjolla olevista toimitusvaihtoehdoista sopivimman:

Matkahuolto

Lähellä-paketti – Nouto Matkahuollon pakettiautomaatista
Toimitus valitsemaasi Matkahuollon pakettiautomaattiin pääsääntöisesti 1–2 työpäivän aikana, isoimmissa kaupungeissa myös lauantaisin. Saat ilmoituksen heti, kun pakettisi on noudettavissa.

Lähellä-paketti – Nouto Matkahuollon palvelupisteestä
Toimitus valitsemaasi Matkahuollon noutopisteeseen, kuten Matkahuoltoon, K-Marketiin tai R-kioskiin pääsääntöisesti 1–2 työpäivän aikana, isoimmissa kaupungeissa myös lauantaisin. Saat ilmoituksen heti, kun pakettisi on noudettavissa.

Kotijakelu – Matkahuollon toimitus ovelle sovittuna ajankohtana
Toimitus ovellesi sovittuna ajankohtana, suuremmissa kaupungeissa myös iltaisin ja lauantaisin. Saat ilmoituksen saapuvasta paketista tekstiviestillä toimitusajan sopimiseksi. Paketti jaetaan vastaanottajalle jakeluajan sopimista seuraavana arkipäivänä, suurimmissa kaupungeissa myös iltaisin ja viikonloppuisin. Vastaanottajan luvalla toimitus voidaan jättää myös ilman vastaanottajan kuittausta kotiovelle.

Matkahuolto säilyttää paketteja 7 vuorokautta kaikissa noutopisteissään. Tämän jälkeen noutamattomat paketit palautuvat lähettäjälle.

Halutessasi noutaa lähetyksen muualta kuin kotiosoitettasi lähellä olevasta noutopisteestä, esimerkiksi mökkisi tai työpaikkasi läheltä, onnistuu se helposti kaupassamme.  Muuttamalla toimitusosoitetta pääset valitsemaan juuri sinulle sopivan noutopisteen. Kauppamme tarjoaa sinulle automaattisesti toimitusosoitteen postinumeroa lähinnä olevat noutopisteet.

Katso sinua lähin Matkahuollon palvelupiste. Voit myös rekisteröityä Matkahuollon asiakkaaksi ja saat käyttöösi useita hyödyllisiä palveluita. Lue lisää Matkahuollon rekisteröityneen asiakkaan palveluista.

Posti

Postipaketti – Toimitus Postin noutopisteeseen
Hae paketti automaatista tai postista. Toimitus ma–la klo 19 mennessä. Saat viestin, kun voit hakea paketin. Voit seurata lähetyksen matkaa OmaPosti-sovelluksella. Toimitus hiilineutraalina Posti Green -lähetyksenä. Posti säilyttää paketteja 7 vuorokautta kaikissa noutopisteissään. Tämän jälkeen noutamattomat paketit palautuvat lähettäjälle.

Kotipaketti – Postin kotiinkuljetus
Kotiinkuljetus valittuna ajankohtana. Voit valita itsellesi sopivan toimitusajan linkin kautta jaettavasta kalenterista. Voit seurata lähetyksen matkaa OmaPosti-sovelluksella. Toimitus hiilineutraalina Posti Green -lähetyksenä.

Postin kotiinkuljetus on mahdollinen Manner-Suomessa osoitteisiin, joihin on katkeamaton maantieyhteys.

Posti on yhteydessä vastaanottajaan 1–2 arkipäivän kuluessa lähetyksen vastaanotosta ja sopii lähetyksen toimituspäivän ja toimitusaikavälin. Jos vastaanottajaa ei tavoiteta, vastaanottajalle lähetetään yhteydenottopyyntö. Suurimmissa kaupungeissa jakelu on mahdollinen arkisin klo 21.00 asti. Muilla alueilla lähetykset jaetaan perille klo 14.00 tai 16.00 mennessä. Palveluun kuuluu yksi jakeluyritys. Jos vastaanottaja ei ole paikalla sovittuna toimitusaikana, vastaanottajalle jaetaan yhteydenottopyyntö. Lähetykset jaetaan vastaanottajan osoitteeseen sisälle asti, ulko-oven välittömään läheisyyteen.