Toimituskulut ja -tavat

 

Toimituskulut

Tarjoamme ilmaisen Matkahuollon kuljetuksen (myös kotiinkuljetuksen) tilauksellesi, kun tilauksesi loppusumma ylittää 50 euroa.

Postin toimituksissa ja kaikissa alle 50 euron tilauksissa toimitusmaksu riippuu valitsemastasi toimitustavasta:


Matkahuolto Lähelle-paketti – hinta 5,90€

Toimitus Postin noutopisteeseen – hinta  5,90€

Postin kotiinkuljetus – hinta 8,90€           

Toimitustavat

Joutsen.fi -verkkokauppa toimittaa kaikki myymänsä tuotteet Suomessa Matkahuollon tai Postin välityksellä. Toimitamme tilauksia vain Suomeen ja toistaiseksi emme voi toimittaa tilauksia Ahvenanmaan maakuntaan. Verkkokauppasivuilla mainitut toimitustavat koskevat vain toimituksia Joutsen.fi -verkkokaupasta. Voit valita tilauksellesi tarjolla olevista toimitusvaihtoehdoista sopivimman :

1. Matkahuolto

Kotiinkuljetus

Tilauksesi toimitetaan antamaasi toimitusosoitteeseen. Lähetykset jaetaan perille koko maassa arkipäivisin. Matkahuolto ilmoittaa sinulle saapuvasta lähetyksestä tekstiviestillä ja toimitusaika sovitaan Matkahuollon kanssa.

Lähellä – paketti                                  

Voit valita juuri sinulle parhaiten sopivan noutopisteen, josta haluat pakettisi noutaa, joko Matkahuolloista tai Matkahuollon Pakettipisteistä.

Tilauksesi toimitetaan osoitettasi lähimpään tai valitsemaasi Matkahuoltoon, Matkahuolto-asiamiespisteeseen tai Matkahuollon Pakettipisteeseen. Pakettipisteinä toimivat K-Marketit, R-kioskit, Tokmannit ja monet muut yritykset, joita on 1 200 kautta maan. Saat tekstiviestin tai sähköpostin heti, kun tilaus on noudettavissa.

Halutessasi noutaa lähetyksen muualta kuin koti-osoitettasi lähellä olevasta noutopisteestä, esimerkiksi mökkisi tai työpaikkasi läheltä, onnistuu se helposti kaupassamme.  Muuttamalla toimitusosoitetta pääset valitsemaan juuri sinulle sopivan noutopisteen. Kauppamme tarjoaa sinulle automaattisesti toimitusosoitteen postinumeroa lähinnä olevat noutopisteet.

2. Posti

toimitus Postin noutopisteeseen

Tilaus toimitetaan lähimpään Postin palvelupisteeseen. Saat saapumisilmoituksen tekstiviestitse tai postitse, kun tilauksesi on noudettavissa. Posti säilyttää paketteja vain 7 vuorokautta kaikissa noutopisteissään. Tämän jälkeen noutamattomat paketit palautuvat lähettäjälle.

Postin kotiinkuljetus

Postin kotiinkuljetus on mahdollinen Manner-Suomessa osoitteisiin, joihin on katkeamaton maantieyhteys.

Voit valita toimitustavaksi kotiinkuljetuksen kaikille verkkokaupan tuotteille.

Posti on yhteydessä vastaanottajaan 1–2 arkipäivän kuluessa lähetyksen vastaanotosta ja sopii lähetyksen toimituspäivän ja toimitusaikavälin. Jos vastaanottajaa ei tavoiteta, vastaanottajalle lähetetään yhteydenottopyyntö. Suurimmissa kaupungeissa jakelu on mahdollinen arkisin klo 21.00 asti. Muilla alueilla lähetykset jaetaan perille klo 14.00 tai 16.00 mennessä. Palveluun kuuluu yksi jakeluyritys. Jos vastaanottajaa ei ole paikalla sovittuna toimitusaikana, vastaanottajalle jaetaan yhteydenottopyyntö. Lähetykset jaetaan vastaanottajan osoitteeseen sisälle asti, ulko-oven välittömään läheisyyteen.