Nuku viileiden untuvatuotteiden raikkaassa syleilyssä

Viileät Joutsen-untuvapeitot ovat unelmankevyitä ja hengittäviä. Niiden alla voit nauttia levollisesta unesta myös lämpimään vuodenaikaan ja lämpimässä makuuhuoneessa. Viileä untuvapeitto saattaa sopia sinulle myös ympärivuotiseen käyttöön, jos olet kuumaverinen.

Joutsen-untuvapeitot valmistetaan Suomessa puhtaista luonnonmateriaaleista. Kesällä on tärkeää valita muovittomat vuodevaatteet, jotka tuntuvat hyvältä ihoa vasten sekä auttavat pitämään olon viileänä ja mukavana. Untuvapeitot tarjoavat juuri tätä - ne sallivat ilman kiertää ja ylimääräisen lämmön poistua.

Viileät untuvapeitot

Jos olet helposti hikoileva tai makuuhuoneesi lämpötila on tavallista korkeampi, sopii viileän luokituksen peitto parhaiten ympärivuotiseenkin käyttöön. Kesän lämpiminä aikoina viileä peitto antaa vilukissallekin kaivattua kevyttä lämpöä ja hengittää samalla viilentävästi.

Superviileät untuvapeitot

Superviileät untuvapeitot on tarkoitettu kuumuudesta kärsiville tai erityisen kevyen peiton etsijälle. Kaikkein viileimmät peitot sopivat erityisen hyvin kesähelteiden kuumentamiin uniin.