Joutsen-untuvatakit

Investointi tuleviin vuosiin

Joutsen-untuvatakit on suunniteltu talven vaihteleviin säihin. Ne suojaavat niin kylmältä, tuulelta kuin kosteudelta. Lämpimyydestään huolimatta takit ovat yllä kevyitä ja hengittäviä ja niissä on hyvä olla liikkua.

Vastuullisesti valmistetut Joutsen-untuvatakit on tehty kestämään aikaa, käyttöä, katseita ja pesuja. Voit pestä takit itse kotona pesukoneessa ohjeiden mukaan tai toimittaa takin Riihimäen tehtaalla toimivan pesupalvelun käsiin. Pesupalvelun yhteydessä Riihimäen tehtaalla toimii myös korjauspalvelu, jossa paikataan reiät taitavasti, vaihdetaan vetoketjut sekä suoritetaan myös muut Joutsen-untuvatuotteiden korjaustyöt.

Kääriydy untuvatakin rentouttavan pehmeään lämpöön ja nauti talvesta!

Mistä tunnistat laadukkaan untuvatakin?

Untuvatakeissa on todellakin eroja. On paksuja, pöliseviä ja höyheniä pursuavia ja sitten on moderneja, istuvia ja mukavia. Jälkimmäisten valmistaminen on taitolaji, jossa kokemus on valttia.

Laadukkaan untuvatakin suunnittelu ja toteutus vaativat erityisosaamista, perehtyneisyyttä ja materiaalituntemusta. Sen vuoksi laatutakki maksaa halpatuotettua enemmän. Hyvälaatuisen untuvatakin hankinta on investointi, joka maksaa itsensä takaisin pitkän käyttöiän muodossa.

Miten erotat laadukkaan untuvatakin tusinatakista ja varmistut siitä, että se sopii pohjoisen karuihin sääolosuhteisiin?

Pidä hyvää huolta Joutsen-takistasi

Mari ja Mari  – tavoitteena kaunis arki
Mari ja Mari – tavoitteena kaunis arki

”Juhla on ihanaa, mutta onnellisimpia ovat he, jotka löytävät onnen arjesta. Se tunne, kun jokin arkinen asia aiheuttaa päivittäistä mielihyvää, kuten kietoutuminen untuvankevyeen luottotakkiin”, toteavat Mari Talka ja Mari Mattila-Kämäräinen, menestynyt kaksikko Joutsen-talvitakkien suunnittelun takana. Heille jokaisen suunnitteluprosessin lähtökohtana on aina lopullinen tuotetta käyttävä asiakas.

...