Kestävä sijoitus omaan mukavuuteen

Salli itsellesi ja läheisillesi arjen luksusta

Yhä useampi huomaa, että yksi eniten elämänlaatua parantavista asioista jokapäiväisessä elämässä on ylelliset vuodevaatteet. Eikä ihme - vietämme merkittävän osan elämästämme sängyssä nukkuen, rentoutuen ja nautiskellen.

Jos haluat viestiä sekä itsellesi että läheisillesi, että nyt on lupa nauttia elämästä, hanki makuuhuoneen iloksi päivitetty sänkykokemus. Kun sänkysi on kokonaisuutena tasokkaampi, myös nukut paremmin.

Kokemuksena untuvapeitto on erittäin kevyt päälläsi, koet vain miellyttävän luonnollisen lämmön ja nautittavan ihotuntuman. Ja untuvatyyny pääsi alla antaa kantavan ja muhkean ylellisen vaikutelman.

Kutsumme tätä arjen luksukseksi.

Jotkut menevät varta vasten hotelliin - kokeakseen paitsi erilaisen ympäristön ja rauhaa olla kahdestaan, myös ylellisen muhkeat petivaatteet osana luksustason kokemusta.

Kun siis haluat tasokkaat hotellimaiset olosuhteet makuuhuoneeseen, Joutsen on paras valintasi. Jo siitäkin syystä, että mm. Radisson ja Solo Sokos hotellit luottavat Joutseneen.

Untuvapeitto tekee arjestasi ylellistä vuosiksi eteenpäin ja maksaa itsensä takaisin kestävyydellään. Untuvatyyny täydentää kokemusta ja on vieläkin henkilökohtaisempi sijoitus.

Untuvaiset vuodevaatteet ovat kestävä sijoitus omaan mukavuuteesi ja makuuhuoneesi vetovoimaan - ja nämähän vain kasvavat korkoa ajan mittaan.

Valitessasi puhtaaksi jalostetuilla untuvilla varustetun pitkäikäisen, pesunkestävän Joutsen-tyynyn tai peitteen, varmistat tehneesi niin taloudellisesti kuin ekologisestikin kestävän valinnan.