Hyvää oloa pitkäikäisillä Black Friday -tarjouksilla - sinulle ja lahjaksi

UntuvatakitVuodevaatteet
Hyvää oloa pitkäikäisillä Black Friday -tarjouksilla - sinulle ja lahjaksi

Arki on usein kiireistä sekä velvollisuuksien ja vaatimusten täyttämää. Monesti tingimme unesta ja ulkoilusta ollaksemme parempia työntekijöitä, vanhempia tai ystäviä. Pidä kuitenkin hyvää huolta itsestäsi ja priorisoi uni. Siten pystyt olemaan paras versio itsestäsi ja antamaan enemmän myös muille. Vuoden pimeimpään aikaan raikkaassa ulkoilmassa oleilun ja unen merkitys korostuu.

 Joutsen bf-vuodevaatteet

Black Friday -kampanjasta voit ostaa untuvapeittoja ja -tyynyjä edullisina setteinä.

Ihana, tärkeä uni

Panostaminen nukkumismukavuuteen voi tuntua pieneltä teolta, mutta sillä saattaa olla merkittävä vaikutus mielialaan, fyysiseen terveyteen sekä elämänlaatuun. Riittävä ja levollinen uni ruokkii hyvän olon kehää - hyvin nukkuneena tekee terveyden ja jaksamisen kannalta parempia valintoja. Virkeänä on helpompi lähteä ulkoilemaan huonommallakin säällä. Etenkin jos naulakossa odottaa ulkoilua myös mukavan kevyt, mutta lämmin takki. Ulkoilu taas virkistää mieltä ja edesauttaa parempaa unta yöllä.

 

Joutsen Mysi-untuvatakki
Joutsen-untuvatakki on lämmin, mutta yllättävän kevyt. Se yllä on ilo liikkua!

Viisaita valintoja

Turhan tavaran hamstraaminen ei tee hyvää meille eikä ympäristölle. Itseensä investoiminen ja kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin panostaminen on kuitenkin järkevää. Black Friday -kampanjan aikana on mahdollista tehdä vastuullisia ja käytännöllisiä laatulöytöjä omaan arkeen ja läheisten lahjapaketteihin. Yksinkertaiset asiat elämässä tuovat usein eniten iloa, kuten hyvin nukuttu yö ja virkeä mieli.

Untuvan pehmeys ja lämpö hurmaa kaikenikäiset. Untuvatuotteiden syleilyssä lihakset rentoutuvat ja tuntemus tallentuu lohdullisena ja ilahduttavana mieleen sekä kehoon. Tämä kokemus koskee niin vuodevaatteita, kun takkejakin.

 

Joutsen untuvatyyny
♥ Joutsen valmistaa Riihimäellä untuvapeitot ja -tyynyt tutkitusti puhtaasta untuvasta yli 85 vuoden kokemuksella.

Rakastu ja huolla

Joutsen-tuotteet kulkevat omistajansa jokapäiväisessä elämässä vuosia, ehkä jopa vuosikymmeniä. Oikealla hoidolla Joutsen-tuote kestää hyvin pitkään. Pitkä käyttöikä taas pienentää tuotteen hiilijalanjälkeä merkittävästi. Meidän toiveemme onkin, että Joutsen-tuotteen hankkiva henkilö ostaa harkiten, rakastuu untuvatakkiin, -peittoon tai -tyynyn ja haluaa pitää siitä hyvää huolta.

 

Joutsen Venla bf special
♥ Venla-untuvatakkia on valmistettu vuoden 23 Black Friday -kampanjaan pieni erä  upeassa pionin sävyssä.

Pesu-, korjaus ja kierrätyspalvelut

Tiesithän myös, että tarjoamme kaikille Joutsen-untuvatuotteille pesu- ja korjauspalvelua? Näin voimme yhdessä varmistaa, että saat nauttia luottotakistasi tai vuodevaatteistasi mahdollisimman pitkään.

Ja kun tuote on saapunut tiensä päähän tai se jostain syystä käy sinulle tarpeettomaksi autamme tuotteen kierrättämisessä. Kun tuot vanhan Joutsen-untuvatuotteen meille, saat meiltä alekoodin sisältävän kierrätyssetelin mahdollisen uuden tuotteen hankintaan. Teemme myös yhteistyötä kotimaisen Ninyesin kanssa, joka ostaa hyväkuntoiset Joutsen-takit sinulta ja etsii niille uuden käyttäjän.