Untuvatakkeja 85 vuoden kokemuksella

Untuvatakkeja 85 vuoden kokemuksella

Joutsen 85

Joutsen täyttää tänä vuonna 85 vuotta.

Ilahduttavan usein kuulemme asiakkailtamme tarinoita takeista, jotka ovat jo vuosikymmeniä vanhoja ja ovat saattaneet siirtyä myös sukupolvelta toiselle.

Olemme onnistuneet tavoitteessamme suunnitella ja valmistaa ajattomia ja pitkäikäisiä tuotteita. Ne ovat tuoneet teille hyvää oloa ja mieltä useita vuosia, jopa vuosikymmeniä. Tästä syystä nopeatempoinen vuosittain vaihtuva mallistoajattelu ei vain sovi meille.

Olemme siirtyneet sykliin, jossa julkaisemme vuorovuosin uudet untuva- ja kevytuntuvatakit rakastettujen takkien joukkoon. Tämä mahdollistaa meille entistä kattavamman asiakaspalautteen keräämisen. Teitä kuunnellen haluamme toteuttaa tulevina vuosina entistä paremmin toiveitanne vastaavia tuotteita.

Malliston uusi hienostunut hiekan sävy

Vuonna 2021 rikastutamme untuvatakkimallistoa uusien mallien sijaan uudella upealla värillä. Elegantti hiekan sävy - tumma beige, tuo untuvatakeista esiin uusia puolia ja innostaa niin meitä Joutsenella kuin takkeja rakastavia asiakkaita. Ei olekaan tavatonta, että hyväksi havaittu luottotakki hankitaan useammassa sävyssä!

Joutsen Blanka-untuvatakki

Suunnittelu ja kaavoitus takaavat toimivuuden

Talvitakkien suunnittelusta on vastannut Studio Tint ja kaavoituksesta Tytti Torppala. Huippuunsa hiottu kaavoitus ja mitoitus takaavat takin toimivuuden ja istuvuuden, jonka voi tuntea jo ensi sovittamalla. Kaikissa malleissa hihan muotoa ja istuvuutta on parannettu poikittaisella saumalla kyynärtaipeen tietämillä. Näin käden asento takissa on luonnollisempi. Käyttäjä tuntee tämän mukavuutena takkiin pukeutuessaan ja siinä toimiessaan.

Joutsen Laulu-untuvatakki

Suunnittelussa ja mallinnuksessa on kiinnitetty huomiota pienimpiinkin lopullisen käyttäjän mukavuuteen vaikuttaviin yksityiskohtiin. Esimerkiksi jokaisessa mallissa on olkapäillä pienet tikkaukseen istuvat lohkot varmistamassa, että untuvatäyte pysyy myös olalla. Kaikissa takeissa on vettä, likaa ja staattista sähköisyyttä ehkäisevä käsittely.

Helmiä menneisyydestä

Juhlavuoden kunniaksi valitsimme teille muutaman kuvan vanhemmista takkikaunottarista.

Ehkä joku näistä on ollut osa sinun tai perheesi arkea ja tarinaa?

Joutsen untuvatakit
Näyttäviä muotikuvia 2000-luvun alusta.
Joutsen untuvatakit
Untuva-asuja 1970-luvulta.

Artikkelin tagit: