Parhaat lahjat kaikenikäisille

Parhaat lahjat kaikenikäisille

Ylioppilasjuhlat, valmistujaiset, rippijuhlat, häät, kihlajaiset, syntymäpäivät, tupaantulijaiset, ristiäiset ja nimiäiset; elämän varrelle mahtuu paljon tärkeitä juhlapäiviä, saavutettuja unelmia ja tavoitteita, joita on ihana juhlia yhdessä läheisten kanssa. Juhlat ovat monesti käännekohtia, joista lähdetään uusin eväin kohti tulevaa. Juhlatunnelmassa pirskahtelee usein lämmin ilo ja toivo.

Haluaisitko sinä olla se henkilö, jota päivänsankari kiittää ajatuksissaan juhlapäivän iltana, käydessään väsyneenä mutta onnellisena nukkumaan? Mitäpä jos antaisit hänelle lahjaksi pitkäikäisen Suomessa valmistetun untuvapeiton tai -tyynyn? Laadukas lahja on muisto juhlapäivästä, joka ilahduttaa saajaansa vuodesta toiseen. 

Lahjan toivoo aina olevan päivänsankarille henkilökohtainen ja mieluinen. Tutustu lahjaideoihin ja nauti odotetuista juhlista!

VINKKI! Lahjakortti antaa päivänsankarille valinnanvapauden ja helpottaa lahjanantajan stressiä.

YLIOPPILASJUHLAT JA VALMISTUJAISET

Koulunsa päättävä nuori on usein aloittamassa omaa elämää ja perustamassa omaa kotia. Mukavat, kestävät ja helppohoitoiset vuodevaatteet ovat hänelle huolenpitoa henkivä ja käytännöllinen lahja. Joutsen lahjaideat

1. SUOJA - KESKILÄMMIN YHDEN HENGEN UNTUVAPEITTO 2. SUOJA - KESKIPEHMEÄ JA KESKIKORKEA UNTUVATYYNY 3. SUOJA – UNTUVAPEITTO JA -TYYNYSETTI

 

HÄÄT JA KIHLAJAISET

On onni nukahtaa ja herätä rakkaan viereltä. Untuvanpehmeät vuodevaatteet tekevät siitä vielä ihanampaa. 

Joutsen lahjaideat

1. SYLI - KESKILÄMMIN TUPLAKOKOINEN UNTUVAPEITTO 2. SYLI - UNTUVATYYNYSETTI 2 KPL, PEHMEÄ JA KESKIKORKEA 3. SYLI - UNTUVAPEITTOSETTI 2 KPL, KESKILÄMMIN

 

SYNTYMÄPÄIVÄT

Syntymäpäiväsankarille on mukava antaa jotain hemmottelevaa ja ylellistä, jota hän ei ehkä itse tohtisi itselleen hankkia.

Joutsen lahjaideat

RISTIÄISET, NIMIÄISET JA TUOREET VANHEMMAT

Hyvä, turvallinen uni hellii niin pienokaista kuin yöheräämisten väsyttämiä vanhempiakin. Muistathan, että kaikki Joutsen-untuvapeitot ja -tyynyt ovat saaneet Allergiatunnuksen® merkiksi puhtaudesta ja turvallisuudesta.
Joutsen lahjaideat