Pehmeän kaunis lasku kohti viileämpiä ilmoja - 2020 Untuvatakit

Pehmeän kaunis lasku kohti viileämpiä ilmoja - 2020 Untuvatakit

Ihanat uutuudet saapuvat pian verkkokauppaan ja myymälöihin!

Syksyn 2020 untuvatakkimallisto on upea yhdistelmä silhuetteja ja muotoja, jotka pukevat kauniisti erilaisia vartalotyyppejä. Kekseliään suunnittelun avulla on mahdollistettu takkien muuntelu eri tilanteisiin ja omaan makuun sopivaksi. Ensimmäiseksi uusissa untuvatakeissa huomion kuitenkin kiinnittävät herkulliset luonnosta poimitut värit. Syvä syksyinen metsänvihreä, täyteläinen makea punainen ja herkkä kanervan kukinnon sävy hehkuu klassisen mustan, mustikansinisen ja pakkaslumesta muistuttavan hopeanharmaan rinnalla.

Pitkä Aini-untuvatakki herkässä kanervan sävyssä, Laulu herkullisen punaisena ja Nova metsäisen vihreänä.

UUSI YLELLINEN KANGASLAATU

Osa malliston takeista, naisten Sointi, Seela, ja Blanka sekä miesten Koski, on valmistettu aivan uudesta, näyttävästä ja hieman kiiltävästä lankavärjätystä kankaasta, joka elää kauniisti liikkeessä ja valossa. Sen hienostunut himmeä hohto, yhdessä katsetta vievien tikkausten kanssa, luo vastustamattoman kauniin pinnan ja struktuurin.

Ultrapitkä Blanka on valmistettu uudesta upeasti hohtavasta syvän sinisestä kankaasta.

KOLME ISTUVUUSLUOKKAA 

Uudet untuvatakit ovat lämpimiä ja muhkeita, mutta pukevia. Takkien siluetti on aiempaa pidempi ja suorempi. Kevytuntuvatakkien tapaan myös untuvatakit on luokiteltu istuvuuden mukaan.

 

  1. SUORA malli takaa sekä takin modernin silhuetin että mukavan väljyyden, joka antaa tilaa myös mahdolliselle kerrospukeutumiselle. Malliston takeista puolet on leikkaukseltaan trendikkään suoria.
  2. RENTO istuvuus taas myötäilee kevyesti vyötäröä, mutta on hieman väljempi ja anteeksiantavampi lantiolta ja rinnanympärykseltä. 
  3. NORMAALI istuvuus kertoo takin mukailevan vartaloa kauniisti. Se on mitoitukseltaan istuvampi, myös takin yläosasta.

 

HIOTTUA TOIMINNALLISUUTTA JA MUKAVUUTTA

Huippuunsa hiottu kaavoitus ja mitoitus takaavat takkien toimivuuden ja istuvuuden, jonka voi tuntea jo ensi sovittamalla. Kaikissa uusissa malleissa hihan muotoa ja istuvuutta on parannettu poikittaisella saumalla kyynärtaipeen tietämillä. Näin käden asento takissa on luonnollisempi. Käyttäjä tuntee tämän mukavuutena takkiin pukeutuessaan ja siinä toimiessaan.

Suunnittelussa ja mallinnuksessa on kiinnitetty huomiota pienimpiinkin lopullisen käyttäjän mukavuuteen vaikuttaviin yksityiskohtiin. Esimerkiksi jokaisessa mallissa on olkapäillä pienet tikkaukseen istuvat lohkot varmistamassa, että untuvatäyte pysyy myös olalla. Kaikissa takeissa on myös vettä, likaa ja staattista sähköisyyttä ehkäisevä käsittely.

Kide-untuvatakki tuntuu yllä kevyeltä ja pehmeältä.

ILOA ULKOILUUN - JOKA SÄÄLLÄ

Siinä missä elokuun illat ovat tunnelmallisen hämyisiä, ovat sydäntalven päivät väsyttävän pimeitä. Jotta hyvä vire ja mieli säilyisivät, on hyvinvoinnin kannalta kuitenkin tärkeää liikkua raikkaassa ulkoilmassa kaikkina vuodenaikoina. Tuulelta ja tuiskulta suojaavat miellyttävän tuntuiset ulkovaatteet ovat avainasemassa houkuttelemassa käyttäjäänsä ylös sohvannurkasta. Syksyn 2020 uudet untuvatakit on suunniteltu juuri tähän. Ilmoja emme voi valita, mutta voimme valita yllemme vastuullisesti valmistetun ja pitkäikäisen luottotakin, jossa on hyvä olla!