Pehmeä paketti kovaan käyttöön - Lahjaksi luonnollisen hyvää unta

Pehmeä paketti kovaan käyttöön - Lahjaksi luonnollisen hyvää unta

 

Teksti: Jaana Sarpio

Kuinka sydäntä lämmittävältä tuntuukaan juhlapäivänä sulkea rakas ihminen syleilyynsä, kun ilo läikähtelee välillänne. Silmät loistavat ja suupielet vetäytyvät hymyyn. Hyvä mieli saa olon keveäksi ja kosketus jää hehkumaan suloisesti iholle. Untuvan tuomassa tunteessa on jotain samaa. Se kietoo sinut kepeästi lämpöönsä, rentouttaa ja pehmeän kosketuksen tuoman hyvänolon tunteen muistaa pitkään. Aivan kuin halaus, eikö totta?

Ehkä haluaisit ojentaa tärkeälle henkilölle elämässäsi lahjan, joka auttaa häntä ottamaan uuden päivän vastaan hyvin levänneenä ja positiivisin mielin? Levollinen yöuni kun vahvistaa hyvinvointiamme monin tavoin:

 

  • kohottaa mielialaa
  • poistaa väsymyksen
  • ehkäisee stressiä
  • tukee vastustuskykyä
  • ylläpitää aineenvaihduntaa ja hormonitoimintaa
  • edesauttaa muistin toimintaa.

 

Hiostamatonta lämpöä - vuosiksi

 Untuva on vuodevaatemateriaalina ainutlaatuisen luonnollista, turvallista ja ihanaa. Se hengittää, ei hiosta, on kesällä viileä ja talvella lämmin. Joutsen untuvatyynyt ja -peitot valmistetaan aidoista luonnonmateriaaleista täällä Suomessa, Riihimäellä. Untuvat puhdistetaan soraharjujen suodattamalla pehmeällä vedellä niin puhtaiksi, että ne sopivat myös allergisille. Tuotteilla on Allergia, Iho- ja Astmaliiton myöntämä Allergiatunnus.

 Laadukkaat ja käytännölliset tuotteet ovat arvostettuja lahjoja. Nykyihmisiä vaivaavan tavarapaljouden ja kertakäyttökulttuurin keskellä, lahjansaaja antaa arvoa kestävälle tuotteelle. Joutsen tuotteet ovat vastuullista arjen luksusta. Untuvavuodevaatteet voi vesipestä kerta toisensa jälkeen 60 asteessa, niiden menettämättä kuohkeuttaan ja lämpöä sääteleviä ominaisuuksiaan. Eivätkä ne koskaan päädy jätteeksi, vaan ovat maatuvia luonnonmateriaaliensa ansiosta.

Kuinka valita oikea tuote?   

Peiton tai tyynyn valinta toiselle voi tuntua haastavalta. Jos et tunne lahjansaajan nukkuma-asentoja, on turvallisinta valita tyynyistä keskikorkea ja peitoista keskilämmin tuote. Ne sopivat useimmille ihmisille ja moniin asentoihin. Käyttämättömien ja edelleen myyntikuntoisten tuotteiden vaihto-oikeus mahdollistaa vaihtamisen tarvittaessa toiseen, paremmin nukkumatapoja vastaavaan. 

Juhlat ovat merkki tärkeän etapin saavuttamisesta sekä portti uuteen elämänvaiheeseen. Nuori valmistuu ylioppilaaksi tai ammattiin, onnellinen pari astuu avioliiton satamaan, työn raskaan raataja pääsee ansaituille eläkepäiville tai pieni uusi ihminen saa nimen.  Meille läheisille se on mahdollisuus iloita yhdessä juhlapäivästä ja osoittaa välittämistä sekä rakkautta. Ja miten sen paremmin tekisitkään, kuin kietomalla sinulle tärkeän ihmisen Joutsenen eheyttävään syleilyyn.  


Artikkelin tagit: