Uusi Jalo-mallisto, parhaat unesi ovat vielä näkemättä!

Uusi Jalo-mallisto, parhaat unesi ovat vielä näkemättä!

Kun JALO-untuvapeiton kuohkeus sulkee sinut ilmavaan lämpöönsä ja pää painuu pehmeälle hyvin muotoillulle untuvatyynylle, kehon valtaa välittömästi hyvän olon tunne ja rentous. JALO-vuodevaatteet siivittävät sinut levolliseen uneen ja nostavat nukkumismukavuutesi taivaisiin.

JALO-mallisto korvaa rakastetun Royal-malliston, jatkaen ihanalla 100-prosenttisella* untuvatäytteellä. Kuitenkin kankaiden laatu ja ylellinen viimeistely on viety vieläkin pidemmälle. JALO-peitot ja -tyynyt tekevät levosta nautinnon, joka auttaa palautumaan ja heräämään uuteen päivään virkeänä. Heittäydy painottoman lämpöpilven hemmoteltavaksi ja hanki arkeen ylellisyyttä, joka on kuin unta!

Joutsen Jalo untuvapeitot ja -tyynyt

Parhaat materiaalit

Peittojen pehmeän kevyt ja sileäpintainen puuvillabatisti ja tyynyjen uudenlainen muhkea box-muoto sulkevat sisäänsä puhtautensa ansiosta ainutlaatuisen kuohkean 100-prosenttisen eettisen untuvatäytteen. Vain parhaista luonnonmateriaaleista valmistetut vuodevaatteet tuntuvat miellyttäviltä vuoden ympäri.

Joutsen Jalo untuvapeitot ja -tyynyt

JALO-untuvapeittojen kangas on hienoa puuvillabatistia, joka parantaa entisestään untuvapeiton luontaista hengittävyyttä säädellen nukkujan lämpötilaa optimaalisesti. Kangas on erityisen kevyttä (paino 88 g/m2, lankaluvun ollessa 325). Yhdessä untuvan kanssa se luokin lähes painottoman pilvimäisen tunteen. JALO-peittojen puuvillakangas on viimeistelty erityisen pehmeäksi ja tiiviiksi. Kankaan korkeasta laadusta kuiskiva vaimea kahina on osa ylellistä kokemusta.

Tyynyjen kankaana on Syli-peitoistamme tuttu kestävä puuvillabatisti (98 g/m2, lankaluku 330). Sekä JALO-untuvapeitot että -tyynyt on viimeistelty hienostunein satiiniterein.

Turvalliset avainlipputuotteet

Peittojen ja tyynyjen täytteenä olevan untuvan puhdistamme Riihimäellä omassa untuvajalostamossa ainutlaatuisen puhtaaksi – ilman vaarallisia kemikaaleja. Joutsen-untuvapeittojen ja -tyynyjen täyte on pölytöntä ja se on perusteellisesti puhdistettu allergisille reaktioille herkistävistä ainesosista. Puhtaudesta ja turvallisuudesta osoituksena on vuodevaatteille myönnetty Allergia-, Iho- ja Astmaliiton Allergiatunnus.

Peitoista kuohkeimmat

Joutsen Jalo-untuvapeitto

JALO-untuvapeittojen täyte on 100-prosenttista laadukasta ja puhdasta untuvaa. Täytemäärän mukaan ne jaetaan kolmeen eri lämpöluokkaan: viileä, keskilämmin ja lämmin. Näin jokainen nautiskelija löytää omaa lämmöntarvettaan ja nukkumisolosuhteitaan vastaavan tuotteen. JALO-peittoja valmistetaan sekä yhden hengen peittoja (150 x 210 cm) että tuplapeittoja (220 x 220).

Mahtavat box-muotoiset tyynyt

Joutsen Jalo-untuvatyyny

JALO-untuvatyynyt ovat box-muotoisia. Tyyny asettuu luontevasti hartian ja kaulan muodostamaan tilaan ja tukee päätä miellyttävästi. 100-prosenttisen untuvatäytteen pehmeys ja täyteläisyys jakautuu tasaisesti koko tyynyn alalle. Tyynyjä kiertävät kauniit kaksinkertaiset satiinitereet. Muhkeita JALO-tyynyjä valmistetaan kahta korkeutta: pehmeä ja keskikorkea (50 x 60 cm ja 60 x 80) sekä pehmeä ja korkea (50 x 60 cm).

Pakattu tyylikkääseen kangaskassiin

JALO-tuotteet on pakattu kestäviin mustiin puuvillaisiin Joutsen-logolla varustettuihin säilytyskasseihin, joita voi hyödyntää monipuolisesti eri käyttötarpeisiin.

Joutsen Jalo

Tutustu ja rakastu JALO-tuotteisiin!

 

 

(*EN 12934 eurooppalainen standardi | European standard)