Lue, miksi sinunkin kannattaa nukkua untuvissa – Untuvatyynyt ja -peitot asiakkaidemme sanoin

Lue, miksi sinunkin kannattaa nukkua untuvissa – Untuvatyynyt ja -peitot asiakkaidemme sanoin

 

Asiakkailta saamissamme palautteissa nousee usein esiin yksi kysymys: Miksi ostin vasta nyt?

He ovat hämmästyneitä untuvan antamasta hyvänolontunteesta sekä untuvapeittojen ja -tyynyjen positiivisesta vaikutuksesta unenlaatuun.

 ”Aivan paras peitto ikinä. Miksi ostin vasta nyt?” Juhani R.

 ”Aivan ihana - en käsitä miksi en ole hankkinut aikaisemmin!” Olga B.

 ”Ihanan kevyt, mutta kuitenkin niin lämmin. Miksi ihmeessä en ole aiemmin hankkinut untuvapeittoa?” Tuula H.

 ”Ihanan lämmin, mutta ei ollenkaan hiostava peitto. Uni parani. Olisi pitänyt vaihtaa untuvapeittoon jo kauan sitten.” Tuulikki E. 

 

Untuvan kosketus rauhoittaa ja tuntuu hyvältä

 

 Kuinka untuvan tuoman tunteen voisi sitten selittää? Untuvan kosketus on kuin hyväily tai hellä halaus, joka on täynnä luonnollista pehmeää lämpöä, kuohkeaa ilmavuutta ja keveyttä. Se aiheuttaa kehossa kokonaisvaltaisen hyväolon tunteen, joka saa vartalon rentoutumaan ja suupielet nousemaan ylöspäin. Tämän ovat kokeneet myös asiakkaamme. 

”Keveys, pehmeys sekä miellyttävä lämpö ympäröi koko kehon. Siihen on ihana nukahtaa. Pedatessa kevyt käsitellä. Minun tuotteeni "täysin".” Sirpa V.

 ”Muutama vuosi sitten ostin paksun untavapeiton ja nyt hankin tämän kevyemmän kesäkäyttöön. Kun on päässyt untuvapeittojen ja -tyynyjen hemmoteltavaksi, ei voi nukkua muilla peitteillä ja tyynyillä.” Kaisa T.

 ”Untuvapeitto lahjaksi isännälle. - - Peitto on ollut isännän mielestä aivan mahtava ostos. Joka ilta hän myhäilee onnellisena mennessään nukkumaan. Peitto on lämmin, mutta ei kuuma. Se on ihmeellisen pullea ja ilmava. Vielä joskus ostan samanlaisen itselleni.” Tytti M.

Muokkautuvaa tukea päälle ja niskalle

 

 Untuvatyyny on miellyttävän pehmeä ja sitä on helppo muokata omaan asentoon sopivaksi, niin että pää ja niska saavat parhaan mahdollisen tuen. Jos tyyny ei sovi omaan nukkuma-asentoon ja ruumiinrakenteeseen, eikä kannattele päätä mukavasti, voi seurauksena olla niska- ja hartiasärkyjä.  

Untuvatyynyjä on erilaisia. Tyynyn pehmeys, korkeus ja napakkuus määräytyvät sen mukaan kuinka paljon täytettä tyynyssä on. Harteikkaan kyljellään nukkuvan henkilön kannattaa valita korkeampi ja napakampi tyyny. Erityisellä lokerorakenteella, kuten Triplus-tyynyissä, voidaan untuvatyynyssä yhdistää ulkokerroksen pehmeys ja napakka, korkeuden hyvin pitävä ydin.

”Untuvatyyny oli erinomainen ostos, nukkumisen laatu muuttui heti ensimmäisestä yöstä paremmaksi. Kylkinukkujana halusin muhkean, kuitenkin pehmeän ja kuosinsa pitävän tyynyn. Tämä tuote oli erinomainen valinta ja edelleen nukkumaan käydessä hyräilen täydellisen tyytyväisenä valinnalleni!” Anne M.

 ”Aivan ihanat tyynyt. Tilasin uudet entisten tilalle, koska pidän näistä. Hyvä yöuni on tärkeä asia. Näillä tyynyillä nukkuu levollisesti ja herää pirteänä. Muhkeat ja kuohkeat. Iso plussa todella nopeasta toimituksesta. Suosittelen!”

 ”Olen aamuisin kärsinyt niskan jäykkyydestä. Otettuani käyttöön tämän untuvatyynyn on tilanne parantunut. Tyyny muotoutuu niin, että se tukee sekä päätä että niskaa. Paras tyyny, joka on ollut käytössäni.” Olavi H.

 

Hengittävän untuvapeiton alla nukkuu levollisemmin

 

 Oletko herännyt yöllä hikisenä potkimaan peittoa pois päältäsi ja hetken päästä havahtunut uudelleen kylmissäsi kiskomaan peittoa takaisin? Untuvapeiton alla nukut levollisemmin, sillä untuvatäytteen yksi parhaista ominaisuuksista on sen hengittävyys. Untuva tarjoaa sopivan lämmön peiton alla nukkujalle, eivätkä kehon normaalit lämmönvaihtelut yön aikana niin helposti keskeytä unta.

Untuvapeitoissa on lämpöluokitukset, joista jokainen voi löytää omia mieltymyksiä ja makuuhuoneen lämpötilaa vastaavan peiton. Esimerkiksi Syli-mallistossamme peittojen lämpöluokituksia on viisi: superviileä, viileä, keskilämmin, lämmin ja superlämmin. Useimmille sopii keskilämmin peitto jopa ympärivuotiseen käyttöön.

 ”Parempi unenlaatu. Ostimme Joutsen-untuvatäkit ja -tyynyt. Nyt ei enää hikoilua eikä öistä ärsykeyskää. Hyvä valinta.” Raimo P.

 ”Untuvapeitto sopii erinomaisesti veneeseen ja ulkomeren mökille, koska se ei kostu ja sen hengittävyys on omaa luokkaansa.” Marjo V.

 ”Kummastelin aluksi untuvapeiton sopivuutta kesäajan peitteeksi. Tänä lämpimänä ja toisinaan kuumana kesänä se on ollut käytössä ja kummastelen edelleen: Se ei olekaan kuuma, vaan hengittää, antaa suloisen katveen tunteen keholle nukkuessa, on kevyt ja erittäin miellyttävän tuntuinen. Suosittelin sitä juuri kälylleni mökillä, kun hän miettii uusien peittojen harkintaa. Loisto-ostos! Huom! Eikä tämä ole maksettu mainos!!” Tuulikki H.

 

Säästä nukkumalla paremmin

 

 Nukkuessasi lämpimän untuvapeiton alla viileässä makuuhuoneessa, säästät rahaa ja tuet terveyttäsi. On laskettu, että jo yhden asteen pudotus makuuhuoneen lämpötilassa tuo viiden prosentin säästön lämmityskustannuksiin. Lisäksi viileässä nukkuminen parantaa unen laatua ja aiheuttaa kehossamme positiivisia terveyttä tukevia muutoksia. Palella ei kuitenkaan tarvitse, sillä untuvapeiton alla suloinen lämpö ympäröi sinut välittömästi ja nukahdat rentoutuneena levolliseen uneen. 

”Ihanan lämmin peitto. Asumme vanhassa talossa, jossa on talvella öisin viileää. Untuvapeiton alla tarkenee hyvin. Peitto on miellyttävä, ei liian painava, vaan juuri sopivan ilmava. Suosittelen viileässä talossa asuville tai muuten öisin helposti paleleville.” Elena S. 

”Nyt loppui paleleminen. Tämä peitto antaa mukavan lämmön nukkujalle, vaikka huoneen lämpötila on viileä. Olemme todella tyytyväisiä tuotteeseen.” Kari K.

 ”Talvipesän peitto - Kun ulkona ulisee myrskytuuli, on ihanaa käpertyä tämän peiton turvalliseen lämpöön.” Irmeli P. 

Syli keskilämmin untuvapeitto on mukava, hyvin on nukuttanut! Peitto ei ole liian lämmin, eikä liian vilpoinen, vaan viileässä makuuhuoneessa just passeli! Pidän myös siitä, että se on niin kuohkea ja kevyt. Suosittelen!” Leena M.

Nautinnollista arjen ylellisyyttä

 

 Untuvan pehmeys, muhkeus ja lämpö tuovat arkeen ripauksen ansaittua hyvää oloa ja mukavuutta – arjen ylellisyyttä. Voit luoda untuvapeitoilla ja -tyynyillä vuoteeseesi puitteet, joissa nukkumisesta nauttii samalla tavoin kuin yöstä korkeatasoisessa hotellisessa. 

”Ihana ylellinen kahina. Juuri oikean lämpöinen, lämpimässä ei hiosta, viileässä lämmittää sopivasti. Suosittelen.” Pirkko J. 

” Tämä on toinen joutsen untuvapeittoni, ensimmäinen oli viileä ja nyt lämmin peitto. Parhaat peitot tuntuvat samalta, kuin luksushotellin peitot❤️❤️” Maija K. 

”Untuvapeitto on ylellinen ja ihanan lämmin ja pehmeä. On mukava iltaisin kömpiä sen alle.” Sari S.

Varoituksen sana loppuun

 

 Vastuullisina valmistajina meidän täytyy välittää teille myös asiakkaidemme lähettämät varoitukset:

 ”Ihana peitto - Lämmin ja autuaan ilmava. Aiheuttaa riippuvuutta. En halua tulla pois.” Topi T.

 ”Vaaralliset peitot! Olemme olleet erittäin tyytyväisiä peittoihin. Ovat tosin myös erittäin vaaralliset. (nimimerkillä: kaksi, jotka ovat useaan kertaan myöhästyneet töistä, kun eivät malta nousta peiton alta 😊) Eli kiitos erinomaisista tuotteista!” Ulrika

 

 


Artikkelin tagit: