Lämpöä, lepoa ja hemmottelua äidille

Lämpöä, lepoa ja hemmottelua äidille

Äitienpäivää vietetään toukokuun toisena sunnuntaina. Lahjoita äidille aikaasi, kerro kuinka hänestä välität ja arvostat häneltä saamaasi rakkautta sekä huolenpitoa. Juhlapäivänä voit antaa äidille lahjan, joka tarjoaa hänelle hieman hemmottelua, sopivasti lohdullista lämpöä ja paljon hyvää tekevää unta.

Kokosimme tuotteidemme joukosta parhaat lahjaideat äitienpäivään.

 

Nautinnollinen uni, lahjoista paras

Joutsen Syli untuvapeitot ja -tyynyt

 

SYLI-vuodevaatteiden syleilyssä keho rentoutuu ja mieli lepää. Kun äidin ympäröi untuvapeiton ilmava lämpö ja pää lepää hyvin muokkautuvalla untuvatyynyllä, on uni levollisempaa. Hyvä uni on tärkeää sekä fyysiselle että henkiselle hyvinvoinnille. Anna siis äidille lahjaksi palauttavaa ja virkistävää unta!

 

Untuvatossut hellivät viluisia varpaita

Joutsen Kuiske-untuvatossu

 

Pehmoisen puuvillaisiin Kuiske-tossuihin äiti sujauttaa jalkansa tyytyväisenä vuoteesta noustessa, lukiessa ja televisiota katsellessa. Äidin askelia siivittää hento kuiske, nupukkipohjan koskettaessa lattiaa. Untuvatossut ovat käytännöllinen ja kaunis lahjaidea. Valikoimastamme löytyy myös yönsininen unisex-mallinen untuvatossu.

 

Kaikkien äitien rakastama Kulkuri

Joutsen Kulkuri-torkkupeitto

 

Kulkuri-untuvatorkkupeitto on monipuolinen reissukaveri ja sisutuksen sulostuttaja. Sen lämpöön kääriytyy ilolla niin aamukahville laiturilla, nokkaunille lentokoneessa kuin katsomaan elokuvaa sohvalla. Pienessä kuljetuspussissaan se kulkee äidin mukana kaikkialle. Kulkuri-torkkupeiton antajaa äiti muistaa lämmöllä lukuisia kertoja!

Anna lahjaksi valinnanvapaus

Kätevin ja käytännöllisin viime hetken lahja on lahjakortti. Se on helppo hankkia Joutsen-myymälöistä tai verkkokaupasta. Lahjatuotteen valitseminen voi olla hankalaa, mutta lahjakortilla lahjansaaja voi hankkia juuri omiin mieltymyksiinsä ja tarpeisiinsa sopivan tuotteen.  

Mukavaa äitienpäivää kaikille!