Kolme hyvän unen vuodevaatesarjaa

Kolme hyvän unen vuodevaatesarjaa

Valikoimamme pitää sisällään kolme vuodevaatemallistoa:
☁ hinta-laatusuhteeltaan erinomainen SUOJA,
☁ huippulaatuinen ja lempeä SYLI ja
☁ nautinnollisen ylellinen JALO.

 

Kaikkia vuodevaateitamme yhdistää turvallisuus, puhtaat luonnonmateriaalit ja pitkäikäisyys. Valitset sitten tuotteen mistä tahansa mallistosta, voit nukkua turvallisin mielin, sillä kaikille untuvapeitoillemme ja -tyynyille on myönnetty Allergia-, Iho- ja Astmaliiton Allergiatunnus. Se osoittaa vuodevaatteidemme untuva- ja höyhentäytteen olevan täysin puhdasta ja allergisoimatonta. Täytteen koostumus vaihtelee eri mallistoissa, mutta laatu ja puhtaus on kaikilla sama.

Esipesty untuva, mikä useimmilla valmistajilla päätyy sellaisenaan vuodevaatteiden täytteeksi, lähtee tehtaalle saapuessaan monivaiheiseen puhdistusprosessiin, joka tapahtuu täysin ilman vaarallisia kemikaaleja. Täytteestä poistetaan kaikki pöly, hilse, rasva sekä eläinperäiset valkuaisaineet, jotka yleisesti voivat aiheuttaa allergiaa. Puhtaus ja turvallisuus ovat meille tärkeitä, kun kyseessä ovat vuodevaatteet, joita vasten painamme päämme ja vietämme suuren osan vuorokaudesta. 

Miten mallistot eroavat toisistaan?

Suoja-, Syli- ja Jalo-mallistot eroavat toisistaan täytteen laadun ja kankaiden osalta.

 Edullisemman Suoja-malliston peitoissa ja tyynyissä on täytteessä enemmän pientä höyhentä. Syli-tuotteissa untuvaa on 90 prosenttia ja Jalon ylellisyys saavutetaan 100-prosenttisella untuvatäytteellä. Kaikissa tuotteissa käytetään laadukkaita ja kestäviä puuvillakankaita. Jalo-ylellisyysmalliston untuvapeitoissa kangas on erityisen hienoa ja se on käsitelty hemmottelevan pehmeäksi. Tämän vuoksi Jalo-untuvapeitot kahisevat jo ostettaessa vaimeammin kuin Syli-malliston kuohkeat untuvapeitot.  

 Joutsen untuvapeitot ja -tyynyt

 *EN 12934 eurooppalainen standardi | European standard
Joutsen Suoja

SUOJA-mallistosta löytyvät valikoimamme edullisimmat tuotteet. Nämä tuotteet ovat mukavia ja kestäviä. Ne sopivat kaikille ja ovat erinomaisia tuotteita esimerkiksi kotoa pois muuttavalle opiskelijalle, nuorelle perheelle tai kakkoskotiin, jossa vuodevaatteita tarvitaan myös vierasvaraksi.

Suoja-untuvapeitot ja -tyynyt ovat helposti huollettavia ja laadukkaita. Ne tarjoavat hyvät ja turvalliset unet.

 

Joutsen Syli

SYLI-mallisto on vuodevaatevalikoimamme perusta. Sarjan tuotteet ovat niitä, joita me Joutsen-perheen jäsenet suosittelemme omille ystävillemme. Täytteen 90-prosenttinen untuvatäyte ja erittäin laadukkaat kankaat varmistavat sen, että joka ilta nukkumaan käydessä hykertelee mielihyvästä.

Syli-untuvapeitot ja -tyynyt tarjoavat arjen luksusta, rentoutumista ja nautinnollista lepoa.

 

Joutsen Jalo

JALO-mallisto on Suomen markkinoiden ylellisin. Hienojen puuvillabatistikankaiden ja 100-prosenttisen untuvatäytteen yhdistelmä on nautiskelunhaluiselle vastustamaton. Hieno puuvillabatisti on kevyttä, edistää peiton hengittävyyttä ja säätelee nukkujan lämpötilaa optimaalisesti. Malliston tyynyt ovat Box-mallisia. Täytteen pehmeys ja tuki jakautuvat tasaisesti koko alalle, kannatellen päätä ja niskaa ihanteellisesti.

 

Jalo-untuvapeitot ja -tyynyt tuovat makuuhuoneeseen luksushotellin mukavuuden.  

 

Petaa siis vuoteeseesi vastuullisesti valmistetut kotimaiset untuvapeitot ja -tyynyt ja nuku hyvin! Valitsitpa tuotteet mistä tahansa mallistosta, olemme varmoja, että nautit levosta ja viihdyt vuoteessasi hyvin.