Joulun parhaat ja pehmeimmät lahjaideat

Joulun parhaat ja pehmeimmät lahjaideat

Joulu on rauhoittumisen aikaa. Silloin nautitaan yhteisestä ajasta kaikkein rakkaimpien kanssa. Ilma täyttyy tunnelmaa tuovista joulun tuoksuista ja vatsat hyvästä ruuasta. Joululaulut herkistävät mielen ja kuljettavat ajatukset menneisiin jouluihin. Juhlasta nautitaan kaikilla aisteilla. Tuoksujen, makujen ja äänien äärelle ehtii pysähtymään. Kiireettömyys on osa joulun nautintoa.

Joulun odotus ja jouluvalmistelut ovat osa tätä jaettua kokemusta. Vuoden pimeimpään aikaan on ihana pukea koti lämpimään ilon ja valon juhlaan. Piparkakkutalojen rakentaminen, joululeivonnaisten leipominen ja aattoillan ruokalistan suunnittelu on monelle hauskoja perinteitä, joihin voivat osallistua myös pienet.

Monille lahjojen hankkiminen aiheuttaa kuitenkin stressiä. Sen vuoksi kokosimme valikoimistamme ideoita taatusti arvostetuista ja halutuista lahjoista, jotka kestävät pitkään ja tukevat hyvinvointia. Anna läheisellesi lahjaksi hyvät unet tai iloa ulkoiluun Joutsen-untuvatuotteilla!

Lahjat voit hankkia ajoissa, vaikkapa oman kodin rauhassa, glögiä siemaillen. Verkkokaupassa asioit vaivattomasti ja turvallisesti. Joutsen-myymälöissä taas pääset tunnustelemaan untuvatuotteiden ominaisuuksia ja ystävällinen ja asiantunteva henkilökuntamme osaa auttaa lahjatuotteiden valinnassa.  

LAHJAVINKKEJÄ KOKO PERHEELLE:

Joutsen peitto- ja tyynysetit

Varattaisiinko koko perheelle ylellinen matka höyhensaarille? Untuvapeitoista ja -tyynyistä kootut setit ovat fiksu tapa nukkumismukavuuden nostamiseen ja vuodevaatteiden päivittämiseen.

 

LAHJAVINKKI VAUVALLE, ODOTTAVILLE TAI TUOREILLE VANHEMMILLE:

Joutsen vauvan makuupussi

Vauvan untuvamakuupussi on kiitelty lahja, joka helpottaa suuresti vauvaperheen arkea. Väsyneen lapsen ylle ei tarvitse taistellen monia vaatekerroksia pukea, sillä suloisen pehmeä untuvamakuupussi pitää lapsen lämpimänä. Makuupussi muuntuu leikkialustaksi ja peitoksi tarpeen ja vauvan kasvun mukaan.

LAHJAVINKKEJÄ MIEHELLE:Joutsen lahja miehelle

Monesti miehet ovat puolisoitaan kuumaverisempiä. Heille viileä peitto pukinkontissa saattaisi olla iloinen yllätys. Harteikkaalle miehelle mukavan muhkea tyyny antaa kaivattua tukea päälle ja niskalle sekä ehkäisee niska- ja hartiakipuja. Ylellinen Jalo-mallisto tekee unesta nautinnon. Lahjakortin voi käyttää vaikka mieluisan untuvatakin hankintaan.

LAHJAVINKKEJÄ LAPSELLE:Joutsen lasten untuvapeitto ja -tyyny

Oma untuvapeitto tai -tyyny on lapselle todella tärkeä! Lahjan antajan mieltä lämmittää lapsen ilon lisäksi tieto siitä, että miellyttävillä ja turvallisilla vuodevaatteilla voi tukea lapsen hyvää unta, kasvua ja kehitystä. Tästä voit lukea lisää blogistamme.

LAHJAVINKKEJÄ NAISELLE: Joutsen lahja naiselle

 

Siskot, tyttäret, äidit ja isoäidit ovat niitä, jotka tekevät toisille tunnelmallisen ja maistuvan joulun. Hemmottelevalla paketilla voit kertoa, kuinka tärkeä hän on sinulle ja arvostat hänen näkemäänsä vaivaa. Helli rakkaintasi uuden ylellisen Jalo-malliston tuotteilla. Kulkuri-untuvatorkkupeiton tai lämpimän untuvapeiton syliin on ihana kääriytyä. Lahjakortin voi käyttää vaikka upean untuvatakin hankintaan.    

 

Mitä parhainta joulun odotusta ja tervetuloa lahjaostoksille

Vinkki! Black Friday -kampanjan mahtavista tarjouksista löytyy varmasti täytettä myös pukinkonttiin ja niihin parhaimpiin pehmeisiin paketteihin.