🌟 ENNI on Black Friday -tähtituote

🌟 ENNI on Black Friday -tähtituote

Enni on yksinkertaisesti ihana untuvatakki - lämmin, kevyt ja kestävä. Sen pehmeä kaulus antaa kylmältä hyvän suojan, jota säädettävä huppu suloisesti täydentää. Takin helma lämmittää jalkoja ja pituuden ansiosta takki näyttää hyvältä myös hameen ja legginsien kanssa.

KOLME AJATONTA VÄRIÄ

Enni-untuvatakkia on valmistettu rajattu erä kolmessa suositussa ja klassisessa Joutsen-värissä. Nämä ajattomat sävyt kestävät aikaa yhtä hyvin kuin Enni itse. 

Joutsen Enni-untuvatakki

TINKIMÄTÖNTÄ LAATUA 

Ennin täytteenä on tutkitusti puhdasta 100-prosenttista untuvaa. Ja vaikka takkia tehdään vain yksi rajattu erä, on sen suunnitteluun ja yksityiskohtien hiomiseen nähty tinkimättömästi vaivaa. Black Friday -tuotetta luodessamme pyrimme aina luottotakkiin, joka mukautuu helposti erilaisiin tilanteisiin ja näyttää hyvältä monenlaisten vartalotyyppien yllä. Black Fridayn tähtituotteessa yhdistetään asiakkailta saamamme toiveet ja kiitokset.

Joutsen Enni-untuvatakki yksityiskohdat

Enni-untuvatakki tulee myyntiin untuvankevyeen Black Friday -hintaan kampanjan alkaessa. Maltetaan siis vielä hetki!

Tilaamalla uutiskirjeen varmistat, että kuulet tarjouksista ensimmäisenä, eikä sinulta mene ohi yksikään hurmaavista Black Friday -tuotteista.

Joutsen Enni-untuvatakki


Artikkelin tagit: