Edistä omaa ja läheisten hyvinvointia vastuullisilla Black Friday -hankinnoilla

Edistä omaa ja läheisten hyvinvointia vastuullisilla Black Friday -hankinnoilla

Black Friday -kampanjan aikana on mahdollista tehdä vastuullisia ja käytännöllisiä laatulöytöjä omaan arkeen ja läheisten lahjapaketteihin. Untuvan pehmeys ja lämpö, kun hurmaa kaikenikäiset. Untuvatuotteiden syleilyssä lihakset rentoutuvat ja tuntemus tallentuu lohdullisena ja ilahduttavana mieleen sekä kehoon.

Joutsen-tuotteet kulkevat omistajansa jokapäiväisessä elämässä vuosia, ehkä jopa vuosikymmeniä. Meidän toiveemme onkin, että Joutsen-tuotteen hankkiva henkilö ostaa harkiten, rakastuu untuvatakkiin, -peittoon tai -tyynyn ja haluaa pitää siitä hyvää huolta. Tuotteen pitkä käyttöikä pienentää sen hiilijalanjälkeä merkittävästi ja oikealla hoidolla Joutsen-tuote kestää hyvin pitkään.

 

Joutsen vuodevaatteet

♥ Black Friday -kampanjasta voit ostaa vuodevaatteita edullisina setteinä. Näin parannat kerralla useamman perheenjäsenen nukkumismukavuutta.

Viisaita valintoja

Suurten tarjouskampanjoiden aikaan on hyvä tarkastella omia kulutusvalintoja ja niiden vastuullisuutta. Turhan tavaran hamstraaminen ei tee hyvää meille eikä ympäristölle. Itseensä investoiminen ja kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin panostaminen on kuitenkin järkevää. Yksinkertaiset asiat elämässä tuovat usein eniten iloa, kuten liikkuminen luonnossa tai hyvin nukuttu yö.

 

Joutsen Enni-untuvatakki

♥ Enni-untuvatakki oli viime Black Fridayn suosikkituote ja siksi sitä on valmistettu uusi erikoiserä myös tämän vuoden kampanjaan.

Pidä huolta itsestäsi

Arki on kiireistä, velvollisuuksien ja vaatimusten täyttämää. Harmillisen usein tingimme unesta ollaksemme parempia työntekijöitä, vanhempia tai ystäviä. Pidä kuitenkin hyvää huolta itsestäsi ja priorisoi uni. Siten pystyt olemaan paras versio itsestäsi ja antamaan enemmän myös muille.

Panostaminen nukkumismukavuuteen voi tuntua pieneltä teolta, mutta sillä saattaa olla merkittävä vaikutus mielialaan, fyysiseen terveyteen sekä elämänlaatuun. Riittävä ja levollinen uni ruokkii myös hyvän olon kehää - hyvin nukkuneena tekee terveyden ja jaksamisen kannalta parempia valintoja.  

Joutsen Osta Työtä Suomeen

♥ Joutsen valmistaa Riihimäellä 85 vuoden kokemuksella untuvapeitot ja -tyynyt maailman puhtaimmasta untuvasta.

Osta työtä Suomeen

Valinnoista puheen ollen, pian Black Fridayn jälkeen, perjantaina 3.12.2021, vietetään Osta työtä Suomeen -päivää. Ostamalla suomalaisia tuotteita tuet suomalaista työtä ja osaamista. Suuri kiitos sinulle, jos teet niin myös joululahjaostoksilla ja Black Friday -kampanjan aikana. ♥

 

P.S. Olethan jo uutiskirjeemme tilaaja? Uutiskirjeen tilaajana saat varmasti tiedon hyvistä Black Friday -tarjouksistamme. 


Artikkelin tagit: